Patito__ ZeyooZ ya iste herkes her ismi verdi bna sira gelene kdr isim kalmadi ki 😂😂 guney ve ayaz guzel isimler olabilir yani ama bn istiyorumki boyle waw tmm budur olsn ama yok 😑
ZeyooZ Patito__ aynen 😂 daha önce sevdğim tüm erkek isimleri kapılmış resmen! Ben de olmadım işte budur diye napcaz bilmiorum😫
Ecrininannesii Tuğtekin 💙 ogluma dusundugum isim Allah kismet ederse hatta kolyesini bile yaptirdim 😊
Patito__ Oyakubra ya kotu degilde cok zorlama isimler asil zaten bizim orda kopegn adi 😂 millet isimleri hep tuketti 😂😂
Patito__ ZeyooZ Allahtn dha erken 14. Haftadym sn ? Ama tabi bulmak lazim biranonce sona birakmamak lazm 20. Haftadn snra alisveris vs vs dha yogun gnler olacak
ZeyooZ Patito__ yarın 30a giriyorum 😂 zaman daraldı yani daha bunun kapı süsü falan var isime karar vermedikçe sipariş veremiorum😂 neyse senin daha çok zamanın varmış düşün bol bol☺️
ZeyooZ Patito__ yok ıııhhh bulamıcaksın bu kararsızlık bööööyle gidio bak ona göre 😂😂 okyanus biraz kız gibi sankiii
Seymakenan Patito__ ben hep erkek duydum kozda hıc duymamıstım zaten bı erkek cocuguylada anım var o yuzden erkek olursa okyanus olsun demstım cok hosuma gtmıstı yıllar once ☺️
ozgeya Patito__ Biz de 32. Haftada ancak karar verip kesinleştirdik.eşim çok zor beğenen biri çünkü. Güney Doruk Deniz Sarper Göktuğ Aras Uras Çağan İsimleri arasında kalmıştık. Ama Doruk Ata koymaya karar verdik 🧡