Fasulyeninannesi1 alyabebekkk normal normal bebisin diyaframi kendini dis dunyada nefes almaya hazirliyormus 💜
mervesglm alyabebekkk kaç haftalıksın? Önce kısa kısa başlıyor sonra uzuyor anladığım kadarıyla. Bende öyle olmaya başladı çünkü.
mervesglm Meri3220 karnının içinde biri 2 3 saniye arayla tık tık ediyor 😂 bi ritim tutturmuşçasına. Dışardan hissediyorum ben hareketlerini falan. Ha ben 35 oldum 32den beri ara ara hissediyodum bu ara her akşam olmaya başladı.
Fasulyeninannesi1 Meri3220 31. Haftada baslamisti bir anda karnimda bir bolge surekli ziplamaya basladi😄 ritmik olarak zipliyordu atiyorum 3 saniye arayla falan 😄
kubumom 23+6dayım bebeğimin hareketlerini çok şükür net hissediyorum ama hıçkırık tam olarak nasıl oluyor tekmesinden nasıl ayırt edicez 😁 çünkü net olarak 1 haftadır hissediyorum ama vuruyo gibi geliyo anlamıyorum
mervesglm kubumom belli bi ritimde 2 3 saniye arayla arayla biz nasıl hıçkırınca tepki veriyoruz oda içerde öyle yapıyor. Hıçkırık için senin biraz daha erken olabilir. Ciğerleri gelişmeye başladıktan sonraki süreçte yani.
2405Sm kubumom hahahahaa sor canım bu 2. Gebeliğim ilkdede 28de hissetmiştim internet ten araştırınca hıçkırık çıkmıştı şimdi 2.ye hamileyim 28de iki gündür hıçkırıyo pıt pıt sağlıkla gelsinler inşaallah