Fatmabetulelifsena Kızlar vajinal varis olanlar genital bakımınızı nasıl yapıyorsunuz ne ile yapıyorsunuz aşırı şiş varislerim ne yapacağımı bilmiyorum sizler ne gibi çözümler buluyosunuz
Sineemiis Fatmabetulelifsena merhaba genital varis olduğunu nasıl anladın benim de şüphelerim var korkuyorum 😣
Melekipek Fatmabetulelifsena ayakta çok kalmadan yapmalısın çünkü biraz bile ayakta kaldığında varisler aşırı şişiyor jilet kullanabilirsin ağda pek mümkün değil çünkü jiletlede çok dikkat et ama çok geçmiş olsun canım
Fatmabetulelifsena Sineemiis ben yürürken çok zorlanıyordum ve sağ tarafım da genital bölgemde şişlik oluyor du ayakta çok fazla duramıyordum doktoruma söyledim ultrason çekildim öyle belli oldu canım bebek büyüdükçe de baskı yapıyor ağrı yapıyor
Sineemiis Fatmabetulelifsena bugün yürürken bende batma hissettim bi rahatsızlık hissi oldu ama hemen 1-2 saat içinde hissettim bunu öncesinde yoktu yürürken batma hissi bide sanki kemik acısı gibi nerdeyse vajina girişine yakın dudak da bisey varmış hissi oldu baktım ama öyle içi kan dolu bisey görmedim minik bi damar gibi bisey var ic dudaklarda orda da normalde damar oluyo mu hiç bilemedim 🥺
Fatmabetulelifsena Melekipek jiletle de keserim diye çok korkuyorum göremiyorum çünkü yerde otursam eğilemiyorum off Allah yardım etsin herkese çok zor
Hmyra5253 Kan sulandırıcı kullanıyor musunuz bende de vardı 5 ay önce doğum yaptım kan sulandırıcı kullandım doguma kadar hatta doğumdan 10 gün sonrasına kadar
Hmyra5253 Fatmabetulelifsena hamilelikte kullandım hatta doğumdan on gün sonraya kadar ilk başta coraspirin içtim 34 haftadan sonra oksapar iğne vuruldum ger gün
Fatmabetulelifsena Hmyra5253 kadın doğum doktorun mu yoksa varise bakan genel cerrahi doktoru mu verdi peki kan sulandırıcı kullanırken ağrılarında hafifleme var mıydı kusura bakma çok soru sordum ama öyle ağrım var ki bana niye vermedi acaba diye sorguluyorum
Hmyra5253 Fatmabetulelifsena kadın doğum doktorum verdi benim öyle şiddetli ağrım olmadı cok şükür size cok gelmiş olsun dogum esnasında sıkıntı yaşamamak için verdi diye biliyorum