Aysenbircan Arkadaşlar kusura bakmayın böyle bir şey sormak istemezdim ama siğil ile sivilce arasındaki en belirgin farkı biliyor musunuz genital bölgemde farklı bir şey var endişe ediyorum…. Bunu dr a nasıl sorabilirim?
Bsrgny1- Aysenbircan Doktorunuza söyleyin muayene etsin . Aynı sorun bende de vardı doktorum muayene etti . Görmeden bir şey diyemez doktorunuz. Geçmiş olsun
Bsrgny1- Zarifhnm1 Bana sivilce dedi ama biraz gecistirir gibi oldu tatmin olmadım . Çünkü bende hamilelikten çok önce de tekrar etmişti kendiliğinden kaybolmustu . Başka bir doktora gozukecegim o yüzden .
Bsrgny1- Zarifhnm1 Test yaptırdınız mi ? Ben ilk çıktığı zaman smear yaptırmıştım temiz çıkmıştı ama hpv testi hiç yaptırmadım . Yaptırmak gerekiyormuş
Zarifhnm1 Bsrgny1- ben normal düşünüyordum ilk gebeliğim aslında ama doktorum çok yeni başlangıç durumunda dedi doğuma kadar kontrollü olalım dedi çocuğu doğumda geçer normal olursa dedi bakalım o sağlıklı olsunda sezeryanda olurum
Bsrgny1- Zarifhnm1 Ben de normal istemiştim aslinda ama eğer siğil iseler mecburen sezeryan olacak . Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil 🙂🌼
Zarifhnm1 Bsrgny1- öyle tabiki rabbim hayırlısını versin hakkımızda 🤲🏻🌸 bir de bu şey bulaşıcıymış eşimden gelmiş doğumdan sonra yaktırırım test veririm artık