Sabah doğumum var kısmetse 3. Gebeliğim 2 oğlum var şimdi de kızıma kavuşuyorum kısmetse heyecan korku merak bütün duygular birbirine girdi dua edin kızlar sağlıkla alayım kucağıma inşallah 🙏 varmı aynı tarihte Doğum yapacaklar 😍
🌸😍03.03.2022 🌸😍
Aayyssuu ay rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin bizimde 4 de bi gün var aramızda 🙈☺️
Aayyssuu dr 14 Mart a gün vermişti. Ama bugün kontrolüm vardı tansiyon yüksekliği ve bebekte kilo alımı az olduğu için yarın bende sezeryan olacağım. Allah yardımcımız olsun sağlıkla kucağımıza alalım
Ada_kacira bende 4 de siz kac haftalik oluyorsunuz tam olarak 4 martta🥰
Crescent01 39 haftalık oluyorum ben ama bizim oğlan 1 hafta önde olduğu için ultrasonda cuma günü 40 gözükecek siz kaç haftalıksınız
Ada_kacira bende cuma gunu olucam korkuyorum 🥲
Ada_kacira bu gece 37+6
38+0 olucak cuma günü. 39 sezaryen icin cok degil mi ya da benimki mi erken acaba🙈
Crescent01 kızımda bende 38 de sezaryen olmuştum ama bu bebişte doktor öyle istedi ideali 38 39 zaten bizde doktora ayak uydurmaya çalışıyoruz ☺️
Berrinkisa33 yaa benimde ikinci sezaryenim bende biraz korkuyorum açıkçası başıma gelecekleri biliyorum ama sakin kalmayada çalışıyorum bi yandan 🙈