Gnysrp alpereninannesiii tam 35 içindeyiz vajinada batma hissi aşırı var uyurken sağa sola döneerken bile vajinanın alt tarafı sızım sızım sızlıyor resmen 😣😣
alpereninannesiii Petunya zorluyor ama az kaldı sabret diyerek geçiyor günlerim 😊 sizinde bitmez üzere maşallah 🧿🤍
fatosshn alpereninannesiii 5 nisan tahmini doğum dedi doktorum ilk gebeliğim yani onun canı ne zmn isterse😄😄
B1983 Günaydın😍benimde 36 haftam 2 gundur ensemden gelen tek taraflı bas agrim var birde sancim oluyo sanıyorum tuvalete gidiyorum son zamanlarımız artık …
Ttulin Gnysrp evet bende de var. 34 haftaligim. Yatakta donuslerimi olabildigince yavaş yapiyorum. Bol su icmemi tavsiye etti daha once hamile kalan arkadaslarim. Birde yoga da cocuk oturusu seklinde oturup dinlenmemi onerdiler.
alpereninannesiii Gnysrp benim ki gün içinde tekme atıyor gibi vajinama o kadar canım yanıyor ki bir gün herhalde ayağı çıktı çocuğun dedim tuvalete koştum 😂
Fidanbirinci Mide yanmalarından uyuyamaz haldeyim ve sağ göğsünün altına ve sağ omzunun altında geçmek bilmeyen bir ağrı var 🥺
alpereninannesiii fatosshn hayırlısı artık ne zaman gelmek isterlerse sabırsızlanıyorum artık ben. Görmek istiyorum her gün 😊