Ipekkarakus0 Zehraa12 bende kız bebek annenin güzelliğini alır diye duymuştum ama benim oğlum olacak gercekten yüzüm berbat oldu 🤷♀️😂
Iscn Zehraa12 kız bebek alır oğlan guzelleştiri derler benim oğlum olcaktı gerçektende cildim çok guzelleşmişti ama alakalı mıdır bilmiyorum
Bendiyebiri Zehraa12 erkek güzelleştirir kız güzelliği alır derler ama benim kızım olacak ve herkes güzelleştiğimi söylüyor 😂 bence yok öyle bişey 🤷🏻♀️
kayraninannesii Zehraa12 valla doğru mu bilemiyorum oğlum olacak her gören güzelleşmişsin diyor cildim cok pürüzsüzleşti
NeseA Ya ben 3 erkek çocukta vücudum guzellesti pürüzsüz oldu ama yüzüm leke oldu zati dünya güzeli değildim tam çirkin oldum:) ama kızımda yüzüm güzeldi ama vücudum kötüydü diyebilirim can
Melekk-911 Zehraa12 bence öyle.kizimdayken cildim daha güzeldi hiç sivilce çıkmazdı ama oglanda öyle değil
Htcerdogn Zehraa12 bende inanmam ama zaten söylenen tam tersi kız bebek güzelliği alır erkek bebek güzelliğini verir derler
Sinoooom Zehraa12 valla ben güzelleştirir mi çirkinleştirir mi bilmiyorum ama ilk başlarda güzelleştim yüzüm açıldı herkes övdü durdu daha sonra yüzüm b*k oldu yanağımda bi leke kaldı asla gitmiyor alnım hele aşırı sivilce 😡 bu halimden aşırı rahatsızım umarım doğurunca geçer yoksa güzellik merkezine atacağım kendimi güzelim yüzüm mahvoldu
Guncem Hamilelik cildi yaglandirir, zaten karma yagli cildi olanlar sivilce cikarir. Kuru ciltli olan ay ben bi parladim der😁 Güneşin alninda spf siz gezen de lekelenir dogal sonuclar🤷♀️
Ipekkarakus0 anonimgelin benimde geçmiyır valla bide bazı bölgesi yüzümün kırmızı isilik gibi oldu benim
Gul33 Zehraa12 benim kızım aldı güzelliğimi. Hamileliğim boyunca çok güzeldim bi doğurdum paçoza döndüm. Şimdi kızımı her gören bayılıyor bende güzellik falan kalmadı. Oğluma hamileyim şu an sadece karnım büyüdü başka yerde kilo falan yok. Yüzüm de hamilelik öncesiyle aynı