Kevserclp Deneyimli annelerden ve deneyimli hamişlerden yardım istiyorum abartısız ama tüm ihtiyaçların bi arada olduğu bi çanta hazırlamak istiyorum 33+3 üncü haftamdayım geç bile kaldım maalesef 🙈 Sabahlık Pijama üst takımı Uzun gecelik Göğüs pedi 5 tane Deepend emici külot 5 tane Göğüs ucu çıkarıcı Ve bakım çantası (diş macunu tarak vs) Çorap 2 emzirme atleti Terlik Bebişimm için 3 hastane çıkış İcin takım Müslin 2 adet Bir adet örgü battaniye Pişik kremi 10 adet bez Islak mendil Eldiven Çorap Bebek yapı Göğüs pompası Biberon Emzik Bunlar dışında olması gerekenler var mıııııı😍😍
adsmom Kevserclp eğer bebeğiniz erkekse biraz daha yedek alt üst koyabilirsiniz yeni doğum yaptım hastanede sürekli çiş yaptığı için altını açarken tüm kıyafetleri battı 😅😅
Alyabebekk Kevserclp Lansinoh krem Göğüs için 👍 kapalıysanız tülbent Bide 10 adet bez yeterli olmayabilir. Paketi götürün bence gerisini eve getirirsiniz, yada brz daha fazla koyun. Yenidoğan belli olmuyo pek çok kullanılabiliyo bazen bez.
_mercimek16_ Kevserclp kapaliysaniz tülbent koyun ve hirka koyun sezeryan olursaniz yuruyste korodorda yurutuyolar erkekler acisindan diyorum bizim burda oyle 😄
poyrazinannesi1 Kolonya, çikolata, varsa dağıtacağız hediyelik, kapı süsü aldıysanız onu koyabilirsiniz. Terlik taç seti, ağız mendili, kirli poşeti, puset ve örtüsü…Ben bunları da koydum.
Kevserclp poyrazinannesi1 ağız mendili unutmuşum mesela kirli poşeti de 🙈 diğerleri hazırlanıyor aklımda 😍
Nil2736 Kevserclp ben sana olmazsa olmazı söylicem. Tane tane listeni okumadm. Depend al çok önemli Altına 2 3 pijama alt kesin olsn Mavi önlük giydircekler toton açılırsa die totonu kapatan hırka olsn Patik çorap vs al doğumdan sonra ayaklarn çok üşücek Avent kalkan al. Göğüsl2rine hemen tak yara olmasn Süt artsın die bestlak damla önemli Süslü terlik bilmem ama wc terliği gibi bi terlik kesin olsun. Saçların uzunsa kolay toplayabilceğin toka olsun Bebek içinse olmazsa olmazm yok. Milyon tane kıyafey taşımana gerek yok. Millet bütün dolabı bavula koyup götürüyo. Hiç gerek yok. Aklımada zaten çocuk için bişe gelmio 😀
Kevserclp Nil2736 ahahha kesinlikle katılıyorum bende o tuvalet terliğinden aldım ve onu direk koydum diğerlerinde de eksik olanları hemen koyuyorum alıyorum 🥳
Nilufar_1996 Kevserclp külot giyemiyorsun canım depend ayni külot gibi asla gerek kalmıyor paket aldıysan hepsini götür. Ben sezeryan oldum once hastane kendi bezini taktı büyük bez. Kanamanın çoğu ona gitti geceye depent giydim sanırım tek geceden öğlene kadar 3 4 kullandım. Emizirme sütyeninde atleti daha kullanışlı.
Gupssse Kevserclp ıslak mendil kolonya peçete bardak atiştırmalık seyler nescafe çöp poseti( her ne kadr çöp kutusu da olsa yenilenler ve bebek bezi ayrı poşetlerde olmalı) saçların için toka bandana kapalıysan yemeni vs .
prensannesi1649 Kevserclp 34+1 olan ben ve erken dogum riski olmasına rağmen usengeclikten hayla yikamadim bille galiba doğum başladığında zahmet edip hazırlrim😂bu arada liste için teşekürler bende ne koyacağımo bilmiyordum 😂hemn sizin listenizden faydalanıp çantamı hazırlamam lazım🌹🤭
Soncul Kevserclp ne diş fırçalıcam halin oluyo ne saç bir gün kalıyosun zaten evi hastaneye tasımanın anlamı yok
KaranAlpgeliyor Nistik ilk zaten hasta bezi takiliyo doğumdan çıkınca sonrasında depend yada normal ped kullanan oluyor.Terden kanamadan ve lohusalarin aşırı iç gostermesinden dolayı yanınızda olmalı lazım olacak 🙂