GamzeNur17 Kızlar detaylı ultrason için doktor ve hastane önerilerini yazarmisiniz memnuniyeti ve eşleri aldılar mi?
AUmmu GamzeNur17 esenlerde avicenna dan sanırım esim fiyat almıştı bayagi yüksekti suan hatirlayamadim tutarı, Sultangazi medigold de 500 tl ye çektirdim, cd halinde görüntüsünü de verdiler , eşimi içeri aldılar
Nurayalya GamzeNur17 merhaba bayrampaşa kolan hastanesinde osman bey var çok ilgili ilk hamileliğimdede ona gittim öok memnunum sadece perşembe günleri bakıyor
Zeynepbanu34 GamzeNur17 yeni 2 gün önce Gaziosmanpaşa başarı hastanesinde 500 tl ye çektirdim eşimi ve kızımı aldılar renkli fotoğrafını artı ekstra çektiği renkli ve siyah beyaz fotolarınızda CD yapıp hemen verdi cok iyi ve güzel geçti tesadüfen bulmuştum orayı kesinlikle tavsiye ediyorum
Edacelik GamzeNur17 merhaba Gamze hanım. Avicenna hastanesi Sertan Aksu’ya gidiyorum. Detaylı ultrason için bende bu Perşembe günü gidicem. Ama benim doktorum değil de bu işin uzmanı olan Gökhan bolluk diye bi doktor var o bakacak bana da. kaç haftalıksın? ben 22+1 deyim şuan. Randevu almadıysan bir an önce al derim. Yanına bir kişi alıyorlar. Fiyat ise 600 TL. Yarın ara detaylı ultrason için fiyat ve randevu al canım.
Minnak-annesi_ GamzeNur17 esenlerde avicennada 600 tl fiyati inşAllah haftaya gidecem.kecen hafta öyle söylediler avicennde
YeninesilAnne AUmmu ortalama iki ay önce ben de orda çektirdim ama 350 liraydı. Ne ara fiyatını o kadar yükseltmişler yahu
Benherseydenoncebiranneyim Minnak-annesi_ bu detaylı ultrasona istediğimiz yerde baktırabiliyor muyuz? Ben avicennada sertan beye gidiyorum hep. Detaylıya da yine kendisi mi bakıyor acaba? Nasıl oluyor?
Minnak-annesi_ GamzeNur17 vallah unutdumda haftada bi defa geliyor cumartesi günleri.yeni hafta arayp rendavu alicam.kaç haftaliksiniz
Benherseydenoncebiranneyim Minnak-annesi_ avicennada detaylı ultrason için randevu mu almak gerekli? Siz baktırdınız mı? Nasıl baktılar iyi miydi?
GamzeNur17 YeninesilAnne merak ediyorum gideceğim oraya ama eşimin de içeri alınmasını istiyorum size o yüzden soruyorum
YeninesilAnne GamzeNur17 evet eşi içeri alıyorlar. Ama şahsen bir miktar daha fazla verme şansınız varsa başka bir yere gitmenizi tavsiye ederim. Yüzünün görüntüsünü Cd ye aktarıp veriyor ama fotoğraf olarak vermiyor. Bir de öyle aman aman detaylı bir inceleme yapmadı açıkçası. En fazla 10-15 dakika sürdü diyebilirim. Yani fiyatına göre iyiydi ama şu an yükselmiş zaten. O yüzden imkanın varsa başka bir yere git. Yoksa da eşini içeriye alirlar ☺️