Mhtp Erkek bebek isimleri önerirsiniz sevirim bir kaç tane var ilk oğlum adı Emir değişik anlamlı isim arayisindayiz 28 haftalık hamileyim
Sevgiarslan Mhtp ben 11 haftalik hamileyim daha cinsiyetini bilmiyorum ama erkek olursa Alaz Efe koymayi düşünüyoruz 😊
Burcum Biz de eğer erkek olursa atlas ya da kıvanç düşünüyoruz. Ama sanırım bu sene doğan erkek bebeklerinden 3 ünden 2 si asaf olacak😏 Mhtp
Lmn Bende 15 haftalik oldum cinsiyetimiz erkek eşim mert ismini istiyor benimde kafama yatti hayirlisiyla hepimiz aliriz insallah kucagimiza🙏🙂
Svde Bende bugün öğrendim asaf üzüntüler demekmiş kızlar eseften geliyor... yinede herkesin kendi tercihi ama isimler hayata ve karaktere tesir ediyo. Üzüntülerden uzak olsun evlatlarımız inşallah
dilaraserdar biz de çok kararsısız.. 🙄🙄 Kerem, Miraç, Çağan , Ahmet, Kayra başka isimler de olabilir am eleye eleye bu isimler kaldı elimizde...
Kmelikem Oğlum olursa Muhammed mirza koyacağız Ahmet ismi de çok hoşuma gider birde dün internette Hazer ismini gördüm hoşuma gitti.. 🙂 sağlıkla kavuşun inşallah evladınıza
Svde Sebla55 arap olan biri söyledi vezirin ismi asaf değil demedimki anlamını söyledim farkındaysanız. Tabiki herkesin kendi tercihi. Paylaşım yapmak amacıyla burdayız bende bildiğimi paylaştım. Araştırır farklı ise koyarsınız