Burcuuuercin Merhabalar ben Batman’da yaşıyorum doktora Ercan Kayacan beye gidiyorum.Sizler hangi doktora gittiniz ve memnuniyetiniz nasıl? Ercan bey çok iyi çok çok ilgili bir doktor aranızda Ercan hocanın hastası olan Doğum yapan var mı?
Buketali Burcuuuercin ben Türkiye de yaşamıyorum ama hamileliğim de 3 kez geldim Batman a ve beni o takip etti bence mükemmel bi doktor keşke doğumumu o yapsaydı gönül rahatlığı ile yapın onda doğumunuzu bence
Melisammmm Burcuuuercin merhaba hala ercan hocaya gidiyor musunuz nasıl bir doktor sezeryan düşünüyorum doktor araştırmasındayım,Ercan hocanın seZeryanı nasıldır acaba
Burcuuuercin Buketali teşekkürler bende gönül rahatlığı ile gidiyorum kontrollerime bakalım inşallah hayırlısı ile doğumum da gerçekleşir Ercan bey ile 😊
Buketali Burcuuuercin ne güzel nasıl dili tatlı bi adam Allahım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin çok şanslısın
cutemom95 yefeninannesi Ben gerek yerli halk gerek tayinci arkadaşlarımdan aldığım aşırı tavsiye üzerine kemal coşkun a gidiyorum. Medicalpark’ta