Feyzaveannesi Glsh14 Hahaha çok tatlısın 😂 gün içinde farklı saatlerde tüketebilirisn bu dediklerini. Bıztlatınca ağır gelebilir 😂. Mesela süt ve bi kaç bebe bisküvisi yersin öğün niyetine. Daha sonra başka bir saatte de muz ye. Böylesi inan daha iyi olur 😊
Glsh14 Villanelle daha once yapmisti esim birkac kere ama yarim muzla ve bol sutle yapmistik oyle asiri tatli bisey olmuyor tadi.2-3 bebe biskuvisi atiyordu
Villanelle Glsh14 tadı tatlı olmasa da cici bebe ve muz direkt karbonhidrat, sütte de laktoz var o da karbonhidrattır
Glsh14 Feyzaveannesi zaten gun icinde mutlaka sut ceviz muz tuketiyorum.belki boyle karisim yapip icersem daha hizli kilo alir diye sey ettim🙈😂😂
Feyzaveannesi Glsh14 Oooo annesi o haftalarda kilonun pek bir önemi yok zaten. Gelişimi iyi olsun yeter 😊 asıl kilo alımı son haftalarda oluyor haftada 200 grama yakın alıyorlar 😊 sen sağlıklı beslen o senden alacağını alır zaten
Glsh14 Feyzaveannesi 2 gun once doktora gittik canim 3-4 gun midesi geri cikti ama doktor onemi yok kilosu iyi dedi ama o geri diyince ben kafama taktim uzuldum o yuzden surekli dusunuyorum nasil kilo aldircam diye.gun icindede ona yarayacak seyler yiyorum zaten.insallah haftasini yakalar☺️🌸