Ezgi2816 Yarın detaylı ultrason İÇİN Esentepe hastanesinde randevumuz var 1020₺ dediler sizler ne kadara yaptırdınız
prenses_annesiiii Ezgi2816 ben 2 hafta önce Dr.Ahmet yılmaza yaptırdım fsmde özel kliğini var esentepedeki doktorum önermişti çokta memnun kaldım tavsiye ederim ücreti 600 tlydi
Tospikannesiiiii kayraninannesii evet bende 2021 de o dediginiz fiyata olmuştum şimdi 2.hamileyim yine orayı tercih edicem
Didemardaa Melekk11 ben ikili tarama testi yaptırmak istemedim o yüzden ücretinide bilmiyorum maalesef :)
Momgirl16 Ezgi2816 engin korkmazeremi yaptıracaksınız? Bnece okadar paraya gerek yok ama yinede siz bilirisniz ben soranuste yaptirmistim 400 tlye amq 3 ay oldu simdi zam olmuştur soranuste hem esentepeye cok yakin hemde doktor baya iyi ilgileniyordu onerirrim orayada
Cigdemmylmzz Ezgi2816 evet detaylıda giriyor içeri sizinle birlikte başınddan sonuna kadar yanınızda oluyor 🥰
Nurellak Kızlar bende ay sonu gireceğim 40-45 dk sürüyormuş ben sırtı üstü kafam aşağıda yatınca başım dönüyor 😔 ne yapacağım bilmiyorum şimdiden strese girdim tavsiyeleriniz nler o kadar dk nasıl dayanacağım bilmiyorum
Brnaebu Nurellak kafanizin altina kucuk bir yastik goturun isterseniz,yada en olmadi montunuzu vs katlayip koyarsiniz
Brnaebu Ezgi2816 sonomar 500 tl haftaya gidecegim,ilk oglumda da sonomara gitmistim memnun kalmistim cok sukur.