anneolmakzoramagulusuyeter Kimyasal gebelik yaşamışım prolaktin hormonum yüksekmiş doktor dostinex verdi. Kullanıp hamile kalan var mı? Sürecinizi anlatır mısınız
Melissa_20 anneolmakzoramagulusuyeter Selam Aleykum canim ben kulandim bendede yuksekdi hemde baya yuksek icdiyim bir ayda normala duwdu ondan sonra hamilelik oluyor inweAllAh seninde olur canim🤲💜
mserif anneolmakzoramagulusuyeter prolaktin hormonum yüksekti dostinex kullandım haftada iki gün yarım yarım 8 ay sonunda hamile kaldım değerlerim düşmüştü. Doktorum korunma ama şüphelendiğin an gebelik testi yaptır hamileysen bu ilacı içmek zararlı olabilir demişti ben anlayana kadar 3 kere içmiştim çok şükür oğlumda sağlık problemi olmadı
Eslem_1 anneolmakzoramagulusuyeter ben de kullandım canım prolaktini düşürüyor hamileyim bir sıkıntı olmaz inşallah o yan etkilere de aldırma başta ben de korkmuştum ama hiçbir etkisi olması gece yatarken içtim hep gündüz içmedim uyumadan önce iç korkuyorsan 🌸
anneolmakzoramagulusuyeter Melissa_20 bir de doktorum bana yarım iç falan bişey demedi 2 tane var kutunun içinde birini çarşamba birini cumartesi iç dedi sen de yan etkisi falan olmuş muydu
Melissa_20 anneolmakzoramagulusuyeter hayir canim korunmadik bu arada ben dortde birini icdim gun aşiri
Melissa_20 anneolmakzoramagulusuyeter ben icdikden sonra kan verdim dusdukden sonra hafta bir yine dortde birini hep icdim hamile kaldikdan sonra icmedim canim Rabbim yardimcin olsun
anneolmakzoramagulusuyeter LeilaNilay @mserif Doktorum bi tane çarşamba bi tane cumartesi iç dedi şu an içmem lazım ama bekliyorum öğrenmek istiyorum. Yarım yarım kullanayım diye düşünüyorum okuduğum yan etkiler ciddi yan etkiler çünkü. He bir de kullanıp da korunmama gerek yok o zaman değil mi?
LeilaNilay anneolmakzoramagulusuyeter yarim yarim kullan.doktorun soylediyse oyle yap.cunki evet bas donmesi duşme, falan oluyir yan etkisi çok kulanirsan. Hayir korunmana gerek yok.ben içtim ve o ayda hamile kaldim.ama hamile oldugunu oyrenince burakmalisin hemen doktoruna soylemelisin
LeilaNilay anneolmakzoramagulusuyeter yarim yarim kullan.doktorun soylediyse oyle yap.cunki evet bas donmesi duşme, falan oluyir yan etkisi çok kulanirsan. Hayir korunmana gerek yok.ben içtim ve o ayda hamile kaldim.ama hamile oldugunu oyrenince burakmalisin hemen d oktoruna soylemelisin
anneolmakzoramagulusuyeter LeilaNilay çok teşekkür ederim🌸 yarım yarım 1 tane tek mi kullanayım diğer 2.sini kullanmayayım mı acaba?
Eslem_1 anneolmakzoramagulusuyeter canım bu kullanma yöntemini doktorun sana söyleyecek buradan bunun önerisini almam doğru olmaz ben haftada 2 bütün şekilde kullanıyordum hiç de kes demediler mesela ama bende adenomda vardı sana hipofiz MR ı çektiler mi hipofizdeki adenomda prolaktinşn yükselmesine sebep olabiliyor çünkü inşallah yoktur sende tabi 🌸🤲🏻
Zynpasr65 Bende şuan kullanıyorum haftada 2 kez yarım içiyorum doktorum bu şekilde kullanmamı tavsiye etti