Bebegimvebennnnn İlk hamileliğim 5 sene önce bitmek bilmiyordu yavaş yavaş güzel geçiyordu bu hamileliğimde 6 ay bitmiş aşırı hızlı geçti hiç bişey anlamadım sinir stresli geçti böyle olan var mı yoksa bana niye öyle geliyor
Azizinannesi2 Bebegimvebennnnn ikinci ise öyle oluyor bende öyle oldum ne zaman hamile kaldım ne zaman doğum yaptım ne zaman 5ay geçti sanki biri zaman ileri aksın diye sihir yapti ilkinde ise zaman yavaş ilerlesin diye sihir yapti,😂😂
2cucukanasi Bebegimvebennnnn ikinci gebelik belirli bir aya kadar su gibi akıyor canım ilkinin peşinde koşmaktan 😄 ama son günler geçmiyor ağırlaşınca bir de hareket kısıtlanıyor ya
Mevaninannesiii Bebegimvebennnnn aynen ilk zamanlarım çok çabuk geçti benim de canmm 32 haftaligim şimdi bitmek bilmiyor
MMmerve_ Bebegimvebennnnn benımde oyle canım 32haftaya nasıl geldım ınan anlamadım… Ilk hamılelıgımde sankı senelerdır bıtmedı gıbıydi
gldn065807 Bebegimvebennnnn benimde tam tersi bu gebelikte bitmek bilmedi 😅😅 35+4 olacaz şükür az kaldı
user124578 Bebegimvebennnnn benimde ilki asırlar sürdü gibi 2020 Eylül de doğum yaptım 2021 Eylül de hamile oldum ne ara 26 haftalık olduk bilmiyorum sanki yarın dogurcam gibi 😂
mavili_bebegimm Ya benimde öyle, her şeyin ilki daha farklıymış gerçekten🥺 simdi kosusturmaca, ne ara gecti haftalar hic anlamadım😍
Buslee Bebegimvebennnnn ah bende tam tersi ilk hamileliğim su gibi aktı geçti ama bunda sanki zaman durmuş gibi geçmiyor🙄
Bebegimvebennnnn Buslee olsun ya daha güzel değil mi bidaha belki yasamıcalsın bu duyguyu zaman yavaş aksın bi sıkıntı yoksa 😊
Yasemincee Hahahahaha bende tekim sanıyorum. İlk bebelikte kendimi yere atasım gelirdi. Yeter doğsun artık diye. Bunda da 27 haftalık ne zaman böyle oldu anlamadım. Birde ilkinde çalışıyordum o tempo içinde zaman geçmezdi. Şimdi evde sıkılmaktan sıkıldım ama habire gün bitiyor 😂😂😂
Bebegimvebennnnn Yasemincee dimi ya üzülüyorum hızlı akıp gitti ben tam anlayamadım tadına varamadım sanki 😕