Tubaberen Merhaba hanımlar. Tek dozla hamile kaldim ve şuan 5 aylık gebeyim benim gibi Tek dolu olanlar var mı. İki gündür balgamli öksürük var bu akşam test verdim insallah negatif çıkar. 2.ve 3. Doza gebelikte kaçıncı ayda izin var bilginiz var mi
Cnsgkc Tubaberen Ben 3 doz sinovac olmuştum gebelik öncesi. 24. Haftamda doktor mutlaka önerdi birçok doktora sordum mutlaka biontech ol dediler hatırlatma dozu olarak. Üzerinden 6 ay geçtiği için koruma çok azalıyormuş. Ben 4. sözümü hamile iken yaptırdım 24. Haftada.
Defne2018 Tubaberen bdnde öyleydim canım tek dozla hamile kaldım tetenoz aşılarından sonra bi ay geçtik 2 .i doz aşı oldum 3 nisan ayında ol dediler bekliyorum
Alyabebekk Tubaberen İlk dozu hamile kalmadan hemen önce vurulmuştum belki de hamileydim bilmiyodum 🤷♀️ Daha snra 2. dozu üç ay dolduktan snra vuruldum 3. dozu da 7 aylıkken vuruldum. Şu an 38 haftalığım 4. doz açılırsa muhtemelen doğumdan snra olucam. İlk 3 ay riskli dönem geçtikten snra vurulabilirsinz bence. Benim doktorum önermedi ama kendimi de riske atamazdım hamile olup covide yakalanan yatışı yapılan çok kişi vardı o dönemde.
Domdom Tubaberen bende ilk aşımı hamile kalmadan hemen önce vurulmuşum bilmeden 🥰 12. haftadan sonra öneriyor doktorlar 2. veya diğer dozları kızımla 7. ayımıza girdik diğer covid aşılarımı olmadım korktum açıkçası bebeğe zarar verir mi diye çok şükür kazasız belasız geldik bu ayımıza kadar inşallah böyle devam eder 🤲🏻🥰🐣👧🏼
Esra_G İlk 2 dozu hamilelik öncesinde yaptırmıştım hatta 5 ay kadar öncesinde. Şu an 4 aylık hamileyim, doktorum önermiyorum dedi 3. Dozu kaldım öyle ben de
Esra_G N06 aşıyla hamile kalmadı:) tek doz vurulmuş sonrasında diğer dozlar vurulmadan hamile kalmış. 2 3 . Doz vurılabilcek mi diye soruyor hasta olmak istemiyor doğal olarak :)
D-Busra Dozu hamileliğimin 3. Ayında oldum, doktorum mutlaka ol, gebelerde risk söz konusu demişti. Şuan 26. Haftaya gircem bi sıkıntı yaşamadım ve aşıdan sonra da covid atlattım grip gibi geçti.
Elife_mn Ben ilk 2 aşımı hamile kalmadan önce yaptırmıştım 3. Aşıyı Dördüncü ayda yaptırdım ama virüse yakalandım 4 gündür çekiyorum
Tubaberen Elife_mn benimde pozitif çıktı tek asiliyim ve korkuyorum şuan bide 4 yaşında kızım var😔sadece öksürük ve halsizlik var 🥺Rabbım evlatlarımıza bağışlasın ve acil şifalar versin 🌸
__Cansu__ Tubaberen 2 doz biontech oldum ikisinde de hamileydim 3.ayımdan sonra oldum doktorumun önerisiyle 3.doz hakkım cıkmiş doktoruma tekrar sorup olmayı düşünüyorum suana kadar hic bir sorun yaşamadım Allaha sükür bebegimin sagligi gayet iyi benimde öyle😇😇
Asude_07 İlk dozu hamile olduğumu öğrenmeden hemen önce olmuştum 2. dozu da 17. haftada oldum. 32. Haftadayim şu an 3.yü büyük ihtimalle doğumdan sonra olurum
Elife_mn Tubaberen amin inşallah bol bol meyve yiyin o ayakta tutuyor birde ateşinizi kontrol edin sürekli benim ateş 40 dayanınca anladık virüs olduğumu
Deletedmom62627 Tubaberen aman bacım gözünü seveyim o balgamlı öksürükten biran önce kurtul. Ben doğuma balgamla gittim her öksürdüğümde birileri beni bıçaklıyor gibi olmuştu. Kendini sıcak tut göğsünün üstüne sıcak su torbası koy gez asla asla terledim diyip soyunma terini üstünde soğutma sonra benim gibi çok çekersin Allah korusun
Ozylmz Tubaberen bende aynı durumdaydım 17. Haftada 2.dozu yaptırdım 3 ü yaptırmadım şu an 29 haftalığım 3ü doğumdan sonra yaptırıcam
Tubaberen Elife_mn çok teşekkür ederim 🌸aresim yok çok öksürük ve baş ağrım oluyor . Sizde xok dikkat edin acil şifalar diliyorum 🌸