gizzzy35 dmlkrcck Valla korkulu rüyam erken doğum. 31 haftalık oldum her gece rüyamda görüyorum doğum yaptığımı. Erkek bebeğe hamileyim inşallah öyledir bekler en azından 38i. Zaten sezeryan düşünüyorum. 38 gibi alıyor doktorum.
Prensesinibekleyenanne dmlkrcck sanırım çok doğru söylemişler . 40+2 oldum erkek bebişe gebeyim hala gelen giden yok .🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️😠
Esra_G Alınmasa 42. Haftayı bekeleyecek keyifçi prensesler de var :) erkek kız ayrımı yok rahat olun haftanız gelince hareketlerinize başlayın doğumu tek nefeste atlatın inşallah, bebek doğum kanalına nasıl iner ebe videolarını izleyebilirsiniz.
Esra_G alpereninannesiii valla bunu en iyi doktorunuz söyler arkadaşım 36. Haftasında başlamıştı hafif hafif haftada belki 2 kere 38 de falan artırmıştı her güne artık bebek iyice dönüyordu çünkü doğum başlasın diye sıklaştırdı falan
Sweetbabyy alpereninannesiii Benim bebeğim dönmediği için doktorum plates egzersizleri verdi 30 haftalığım cuma günü kontrolum var inş dönmüştür dicem ama hala aynı yerde sanki🤦🏻♀️
Meryemcan72 dmlkrcck 42+3 gün bekledim kim demişse çok doğru demiş ama şimdi o kadar hareketli ki millet 7 aylikmi doğdu diyor😅bende yooo 10 aylık doğdu diyorum
Tazeanne0134 dmlkrcck 39+5de doğdu kız bu geç doğma meselesini bi ben anlamadım zaten hamilelik süresi 40 hafta en en fazla 42 haftaya kadar bekliyorlar oda çok istisna yani önemli olan erken doğmasın zaten zamanı gelince gelecek şimdi kızım olacak inşallah 27+3 haftalık hamileyim bakalım bu ne zaman doğacak görecez
Tazeanne0134 Meryemcan72 valla canım sağlık sorunu olmadığı sürece son zamana kadar dursun bebek için iyi ama çok da abartmamak lazım tabi 40 hafta iyidir bakalım bizim kız ne zaman gelecek
alpereninannesiii Sweetbabyy ben yürüyüş yapıyordum, bir ara hasta oldum sonra havalar yağmurlu gitti neredeyse 1 aydır yürümüyorum bugün kontrolüm vardı döndüğünü söyledi. İnşallah sizinki de döner 😊
Meryemcan72 Tazeanne0134 Ben iki günde bir doktora gidiyordum zaten suyu azalırsa suni sancı verirler diye sıkıntı olmadiig için bizde bekledik tabi sagliğii bizim için daha önemliydi