Deletedmom342 14. Haftada saçını boyatan var mı ya da ne zaman boyatmaya başladınız ben şimdi doktoruma sordum ama size de bi soriyim dedim 😊
Busraatufn Deletedmom342 tatlım sarışınım ben bile idare ettim 20 güne bir kuaförde soluk alan bir insanım 🙈 doktorum 4. Aya kadar boyatmamamı söyledi 6. Ayıma kadar boyatmadım bayramdan önce yeni boyattım sakıncalı dönemdesin boyatma derim
burcuyasin Deletedmom342 ben 13. haftamda boyattim canim dipleri köyü renk geri kalanı acıcı uygulandi
Deletedmom342 Ala38 sordum da akşama geri döner banada etrafımdakiler boyatma çok zararlı dediler ama ben diplerini boyatmıcam eğer doktor boyayabilirsin derse
Buketali Deletedmom342 dipleri de boyadım çünkü boyanın hiç bi zararı Yok dedi doktorum tabi her doktor aynı şeyi söylemiyor
Deletedmom342 Buketali hmm anladım zaten diplerini değil ombre yaptırıyorum ben bakalım doktorumuz ne dicek
Badealya Deletedmom342 bnce braz daha bekle organları iice gelişsin kokusundan sende bebekte etkilenebliyormus tabi hicbsey olmayadablir ama risk risk işte ben cesaret edemedim sacm üç renk şuan :)
Ppiinnaarr Doktorum boyatabilirsin demişti ama kuaför asla boyamam bu vebale giremem diyince vazgeçtim. Saçlarım yarısı beyaz beyaz dolaşıyorum 😏
Deletedmom342 Busraatufn doktorumla konuştum zaten oda ben son 3 ayda öneriyorum dedi o yüzden boyatmıcam bende 😊😊