elisamoms_60 Arkdaslar 26 haftaligim ve 1 aydr uyuz olmusum kaşınıyorm her yerim yara oldu nasl kurtulucam başına gelen varmi nolur yardim edin
_merii4 elisamoms_60 wilkinsonu kullanacaksın ve giydiğiniz kiyafetleri sıcak suda kaynatirsin yada 3 gün torbada ağzı sarili bir şekilde bırakacaksın çarşaflari falan da güzel bir şekilde yikiycaksin yoksa tekrarlar canım
alpereninannesiii elisamoms_60 ben yaşadım. Hastaneye gittiğimde doktor bana yatağını ters çevir kıyafetlerinin hepsin 60 derecede yıka demişti. İlaç hazırlattı eczaneye onu 3 gün yıkanmadan sürmüştüm kulak meme ucundan ayak parmaklarına kadar her yerine sür diye özellikle tembihlemişti. Ve şampuan aldırttı doktor 3 günüm sonunda o şampuanla her banyoda keselenerek onu kullanmıştım gerçekten hiç bir şeyim kalmamıştı
Ardennnnmomss elisamoms_60 ben bugün eşim için aldım wilkinson kwellada ve avil yada allerst şurup illet bişey 2 ay oldu geçmiyor yatakları bile ayırdık bana bulaşmasjn diye bide banyo yaparken beyaz sirke kullanıyor yanlız wilkinson çok iğrenç kokuyor uyarıyım sankş böyle yanmış et gibi
Bedriyek Kükürtlü vazelin li bir kür hazırlıyor eczane bunu yıkanmadan 3 gün sür hemen geçiyor bende yaşadım
alpereninannesiii alpereninannesiii her günde çarşaf değiştirmelisin Kullandığın çarşafları yastık yüzlerini hep 60 derece de yıkamalısın
Melisaserra Kizlar bende aynı durumdayım ne yaptiysam gecmedi nalet birsey bu 4 aydir gebeyim ve 5 aydir uyuz vakasi yasiyorum heryerim kan yara icinde kaldi artik kasinmakdan kesin net cozum veren bi ilac soyleyin kullanmadigim losyon sampuan kalmadi
Nurcnayhhnn elisamoms_60 bende 24 haftalık hamileyim canım bende bir aydan fazladır öyleyim vücudum mahfoldu doktora gittim losyon verdi iki kutu kullandım boştu tekrar başka doktora gittim kükürtlü bir karışım yazdı birde krem şuan kullanıyoruz ama ben daha çok kasindim onlarla rabbim yardimcimiz olsun inşallah
_merii4 Fulyaaa1 hayir canim valla nişanliydim en iyisi bir doktora görün cunku sonradan egzama falan da yapiyo
Melisaserra elisamoms_60 istanbuldaki butun hastanelere baktim cildiyeye hicbir hastanede randevu yok cildiricam gercekden kadin doguma sordum ben o bana dedi bebege zarar verir uyuz o yuzden tedirginim
elisamoms_60 Melisaserra canim kim dediyse inanma.bence ben persmebe gunu kadin dogum doktoruna dedim uyuzum.muhtemelen oda bana dediki bebeğe gecmismidir diye sacma.bisey sormuycaksin umarim dedi gecmez bence kullandigmz ilaclari bilmem …. Randevu bulmak imkansiz erken gelirsen muayne ederim dedi cildiye o yuzden pazartesine kaldim
elisamoms_60 Melisaserra gittim geldim canım ilac verdi iki tane.merhem 27 haftaligm.ona gore.ilac verdi