Alpaslanim Kizlar 38+6 haftalik hamileyim. Oglen nisanim geldi. Bu vakit oldu hala agrim yok temizlik yaptim dus aldim hala tik yok. Ama arada yani oglenden beri uc kez falan adet sancisi gibi agri girdi cikti. Hastaneye ne zaman gidilmeli sizce??
Glzz Alpaslanim 3 günese gdeblrsin gecede gideblirsn canım sancınniçin soruyorsun..Genelde su yada kanama gelincr doktorlar gel diyorlar..Bebegin hareketlerni takip et Rabbim yardmcın olsun 🌸
Lulikli Alpaslanim benimde bugün kahverengi bi şey geldi nişan diye düşündüm doktorum çatı muaynesi sonrası olabilir önemli değil önemli olan düzenli sancın olması dedi. Ve de suyun gelirse gel hemen başka türlü gelmene gerk yok dedi
Alpaslanim Glzz nisanim koyuKahverengi sumuksu biseydi. Kanama dediginiz bildigimiz kan gelicek dimi adet kani gibi Allah razi olsun yardmn icin teşekkür ederim 🌼♥️
Glzz Alpaslanim Canımm kahve lekenn ardnda genelde kan gelir cok sürmez o olay..Sen dikkat et hareketleürne bebegin takip et sancın olursa git hemen hastanye🤲🏻
Alpaslanim Lulikli cati muayenesi yapilmadi daha nisan olduğuna eminim canim duzenli sanci beklemeli o zaman