Asena17 Kizlar ne yapmam lazim surekli toplaniyor her dakika hemde artik canim aciyor niye boyle yapiyor bi sorun mu var yasayan varmi
Happybsrn Asena17 benim doktorum sık sık olursa haberim olsun demişti özele gidiyorsan haber ver doktoruna,,
Cotanakk Asena17 magnezyum içmiyorsanız için onun dışında bu toplanma ve sertleşmeler doğuma hazırlık olarak değerlendiriliyor normal deniyor genel olarak
Suzan-mustafa55 Asena17 kuzum kaç kilo bebeğin benimde 34den itibaren toplanıyordu ama biz pilanli sezeryan olcağı için 38+0da doğumum olucak benim kuzum 35de 2700 gram
Melismomyy Asena17 bunlar sancı oluyormuş canım benimde öyleydi yeni öğrendim karnım bu şekilde sertleştiğinde nst de sancılar çıkıyor ama ben hissetmiyorum şu anda🤔
Asena17 Cotanakk magnezyum iciyordum evet suan icmiyorum ve ilacim da yok umarim normaldir korkuyorum :(
Cotanakk Asena17 benim 28-29 haftalardan beri sertleşiyor karnım bebek toplanıyor vs şuan 38+6 yım hala aynı
Gudu Cotanakk Bu yorumu görünce içim rahatladı bende suan 28 haftadayim ve korkuyorum ama şükür sizin yazınızı görünce rahatladım. Insallah bizde o güne geliriz 🙏
Cotanakk Gudu doktoruma o haftalarda da sormuştum normal artık yalancı kasılmalar demişti eğer bu sertleşmelere sancı eşlik ederse gel dedi. Mutlaka sabah akşam magnezyum için rahatlatıyordu beni biraz da olsa
Gudu Cotanakk Evet kullanıyorum mahosit iciyordum onu bıraktım ocean ektramag a geçtim bugun biraz daha iyiyim ama bakalim hayirlisi artık Rabbım den.
Suzan-mustafa55 Asena17 birdahaki konturole bebeğinizin hangi pozisyonda olduğunu birde rahim ağzı uzunluğunuzu sorun galiba sizinde doğum yakın görünüyor biz Tm 38de sezeryana giricez