Merhabalar 22.haftada detaylida doktor bebeğin suyu biraz az dedi biz bebeğin icerde yüzmesini bekleriz dedi sizinki sinira yakin dedi bol su tüketin dedi ama ben normal hayatimda da suyu çok fazla tükettiğim için daha ne kadar icebilirim bilemedim 😢 sonrasinda 24.haftada ankara gatadaki normal kontrolüme gittim detaylida suyunun sınırda olduğunu söylediler dedim onlarda bakti bölgesel olarak azlik var takip edelim dedi kan verin haftaya gelin dedi o hafta içi normalde çok hareketli olan bebeğim 24 saat gibi bir süre hareket etmeyince şehir hastanesinin aciline gittim onlarada durumu söyledim ultrasonda kontrol etti bebek uyuyormus suyuda gayet iyi seviyede dedi endise etmeyin dedi bugün 25+1 de kan sonucu icin tekrar gataya gittim kan degerleri gayet güzel dedi hatta geçen hafta şeker yüklemesi yaptırmıştım onunda sonucu çok iyi dedi tekrar ultrason bakti bide idrar bakalım dedi normalde 4 hafta sonra kontrolüm var ama sen 2 haftada bir gel takip edelim dedi haftaya tekrar gidicem gataya. Sorum şu ki daha önce böyle bi durum yaşayan var mi? Ankarada bu konuda önerebileceğiniz bir doktor var mi? Şimdiden teşekkür ederim🙏