B_9295 21+2 günlük hamileyim 1 buçuk kilo aldım 62 kiloyum sizce çabuk mu kilo aldım. Yavaş kilo almak için neler yapmalıyım
MerveeD B_9295 1 bucuk kılo almışsımız bunun nesi hızlı anlamadım 😂 maşallah 21 haftalık sınız ve 1 bucuk kılo almıs sınız 29 haftalıgım 11 kilo aldım canım ben 😂😂
Mesaa B_9295 şaka heralde daha ne istiyosun canım valla sevin ben 21.haftamda +7 kiloydum şuan 26.haftamdayım +10 kiloyum
Meri3220 B_9295 seni parçalarlar bak Haa 😅😃 çok çok iyi daha ne olsun Bi zahmet o kadar da al artık bacım 😃
B_9295 MerveeD galiba bu aylardan sonra hızlı kilo alınıyor bu 1 kiloyu da çok çabuk aldım yemem ayni olmasına rağmen
MerveeD B_9295 canım iyi misin? 4 aydan sonra normalde hep kılo alınıyor ben 3 aylıkken bıle aldım ekmek yemememe ragmen bende normal faydalı seyler yıyorum ondan oluyor yani sen baya bır az almışsın gayette şanslısın bu un daha fazla yavaş alımı olamaz yanj
B_9295 MerveeD ilk başlarda bende alırdım da çok fazla kusuyodum yiyemedim hiç suan yeni yeni düzeldim işte
MerveeD B_9295 Bende ilk 3 ay cok kötuydüm ilaçlar sayesinde ayakta duruyordum ve kayınvalıdem de kaldım mutfaga gıremedıgim için ama yınede kılo aldım yani sonrasında sizinki cok az ve sevinmeniz lazım bu duruma, takmak yerıne sevinin bence