themom90 Herkese Merhaba, Mutfakta bulaşıkları toparlarken birdenbire burnum kanamaya başladı. Normalde burnum pek kanamaz, kanasa da bu kadar olmaz. Siz de burun kanaması yaşadınız mı ? Korkulacak bir durum olur mu acaba biraz endişe ettim 😞
Narmina95 themom90 normal cnm korkma ben artk son haftalardaym geçen akşam bi baktm burnum kanıyor ilk aylardafa cok olmuştu bende normal bunlar
hukukcuanne_06 Hamilrliğin başlarında uygulamada vücutta kan yoğunluğunun artması neticesinde burun kanaması görülebilir yazıyordu hiç yaşayan duymadım da normal olabilir korkmayın inşallah
themom90 hukukcuanne_06 Yarıladım aslında hamileliğimi. Çok ilginç geldi birden kanama olunca şok oldum açıkcası. Uzun sürmeden durdu gerçi
Bensu9 Kanın artmasından dolayı oluyor benim şakır şakır kanamadı ama burnumu silerken ara ara hep kanlı geldi normalmiş
themom90 Bensu9 Daha neler göreceğiz bakalım🙈 Dün reflü oldu, bu akşam da burnum kanayınca endişe ettim ama korkulacak bir şey yokmuş 😊
themom90 Doktorum da yazmış şimdi burunda ödem oluyor o yüzden kanama olabilir. Yine de kulak burun boğaza görünmende fayda var demiş. Normal olduğunu duydum ya içim rahatladı ☺️ Çok teşekkür ederim