yuksell07 Canim ben 2 yıllık evliyim ve sağlık ocağında çalışıyorum hergun gebe geliyor sürekli birileri doğuruyor sürekli yeni gebe kalıyor birde çalıştığım mahalleden evlendim herkes çocuk ne zaman hadi hadi yasin geçiyor 26 yaşındayım bu arada ne kadar geç anlatamam 🤣 hastalar cart curt tembel çıktın iğrenç kelimeler ediyor zatn 1 yıl biz istemedik isteyince de bu ufak pürüzler çıktı tedaviyle olacak inşallah kendimi sartlandirmiyorum ama evrene pozitif enerji gönderiyorum benim yerimde olsan ne yaparsın eşimin ailesi karışmadı asla çocuk diye ısrar etmedi ama hu çevre baskısı varya hatta kayinvalidem sen acele ediyorsun kafana takma diye beni sakinleştirir kafandan at stres yapma diyor ve asla bana surecimle ilgili birsey sormaz ben anlatmadan konuya girmez bile yani ailem anlayışlı eşim desen benim bebegim sensin diyip duruyor ama çevrem benim aklıma sokuyor sıkıntıları. Yani diyeceğim şu ki lütfen kimseyi umursama ve kendini dinleme kafandan at tatile çık. Ben diyordum ki 2.5 ay nasıl geçecek transfer olmak için aaa 1 . ay geçmiş bile o kadar yoğun günlük tempom sen çalışmıyorsun kafanı dağıt başka şeylere yönel ki hayat sana gelsin çok düşünme…. üzülme sakın