Rusnam Selam kızlar inofolic combi kullanıyorum . Sabah ve akşam olmak üzere yumurtayi büyütme geliştirme etkisi var mıdır . Amh 6.99 ve FSH 10.14 rahim fliminden sonra doktorum verdi kullanan var ise yazabilir mi
Beno Rusnam banada doktor o vitamini verdinyumurtalari geliştirme iyileştirme özelliği var falan demisti sonuç doğuma otuzngun kaldı 🤗
aysgul17 Rusnam Pcos vardı ben de, 45-50 günde bir regl oluyordum, bu vitamini kullanmaya başladıktan sonra düzenli yumurtlamaya başladım ve 2 ay sonra hamile kaldım. Tabi beslenmeye de dikkat ettim biraz.
Beno Rusnam dört ay hiç aksatmadan kullandım.ve şöyle bişey demişti bunu kullanırken hayat kalitenide biraz yükselt dedi mesela ben o sürede sigarayı bıraktım.beslenmeme dikkat ettim sebze protein ağırlık beslendim yürüyüş yaptım yani daha sağlıklı bir hayat yaşamaya başladım. Hamileliğimde çok rahat geçti çok şükür.takviyenin yanında sizinde biseyler yapmanız gerekli
Bedriyek Rusnam bir sorunum yoktu pkosdan şüphelenmiştik 8 ay falan olmadı çocuk 20 tane kutu içinde var ya 2 nci kutu bittiği gün test yaptım hamileydim yani 40 gün kullandım
Bedriyek Aynı zamanda yumurtalama takibi yaptı doktorum ona göre ilişki oldu ilaç mı artık günden mi bilemiyorum bi yumurtalık takibi isteyin olmadı umarım bebişiniz olur