Gho215 Selamlar, 5+3 teyiz ve henüz kontrole gitmedim doktor araştırdığım için🥲Manisa da önerebileceğiniz bir doktor var mı acaba?
Beyzametin Gho215 sekiz eylulde suleyman emre canm sehir hastanesinde onur turkmen grand medicaldede hakan celik tavsiye ederim
Berensmoms19 Gho215 şehir hastanesi serdar erman bende ona aldım ayın 16 sına daha önce kadın hastalıklarından gitmiştim çok ilgili ve çok iyi anlatıyor sorunu duyduğuma görede baya seveni var
Dmteyll Gho215 şehir hastanesinde onur türkmen ve mustafa cihan baysala gidiyordum hangisine randevu bulursam gayet memnundum ama sezeryan istedigim icin grand medical hakan celige gidiyorum suan nasipse haftaya doğumumu planladik gayet memnunum bakalm dogum nasil gecicek 🤗
sinemcansenturk Bukiiiiiiii şahsen kötü bir tecrübeydi benim için yapılan bi testimin sonucu yanlış girilmiş Hakan bey muayene öncesinde çok ani şeyler söyledi giden bir yakınımda vardı zorunluluktan gittiğini detaylı bilgi alamadığını söyledi biraz hızlı konuşan biri zaten muayene esnasında çok bişey anlayamıyordum açıkçası doktor işi kişiden kişiye değişiyor açıkçası
Hulyaaa1 Dmteyll bende Nahit ataya gidiyorum ama daha 17 haftalığım şuan acaba doğum ücretini öğrendiniz mi
Hulyaaa1 Gho215 bende Süleyman Emre’ye gittim 2 3 kez ama yaşlı artık adam o yüzden ben pozitif bi enerji alamadım ama iyi bi doktor tabi tek düşündüğüm yaşlı olduğu için nasıl doğurtur beni dedim kendimce 😂 şuan Nahit ata ya gidiyorum baya araştırdım iyi bi doktor 😇
Saadettasoren Gho215 manisa turgutlu devlet hastanesi taysir bosnak benim foktorum aşırı ilgili severek gidiyorum güleç ebelerde iyi ilgili gidin derim
Gulistan1705 Ben omer dündar a gidiyorum özel muayenehane si var ama grand da doğum yaptırıyor cok memnunum kızımda da ona gitmiştim şimdi ikizlerim de de ona gidiyorum
pediatrihemsiresi Ömer dündarı öneririm her zaman aradığınızda ulaşabileceğiniz terslemeyen ilgili bir doktor