Geçmiş olsun canım ben de 1,5 sene idrar yolu enfeksiyonu ile vajinal mantar arasında gidip geldim hep. Biri çıktı ondan kurtulayım derken öteki başladı. Benim idrar yolu enfeksiyonum hep kanamalı oluyordu idrarımı yapamıyordum çok çok çok kötüydü allahım kimseye yaşatmasın. Antibiyotik veriyordu doktor sonra bu sefer mantar başlıyordu. Ben o zamanlar düzenli olarak vitamin olsun diye limon yiyordum ve her gün sade soda içiyordum ikisini de bıraktım ondan sonra idrar yolu enfeksiyonu olmadım çok şükür. Bu tarz mineralli şeyler tüketiyorsan onlardan biraz uzak dur ve günlük 3 lt mutlaka su iç. Vajinal mantardan da şöyle kurtuldum, aktardan çay ağacı yağı aldım bi de marketten küçük vajinal tampon aldım, yağın içine tamponu batırıp vajinaya takıyordum 2 saat sonra çıkarıp yenisini takıyordum 2 saat sonrada onu da çıkarıp boş bırakıyordum. 3 gün böyle yaptım çok şükür ondan da kurtuldum. Sen de muhtemelen idrar yolun için antibiyotik kullanacaksın ama dikkat et vajinada mantar yapmasın biri bitiyor diğeri başlıyor onu doktoruna söyle antibiyotikle birlikte vajinal fitil de versin mantar olmaman için