hunilimom minik22 bu zamana kadar hiç yakalanmadım eşim oldu bana bulaş olmadı simdi hamileyim 2 doz da Asım var ama yine korkuyorum o yüzden kalabalıkta kapalı alanda yine maskemi takmaya devam ederim
mlssrn minik22 açık havada kimse takmıyordu zaten maske kapalı alanlarda yine mecburi hastahane sinema avm tiyatro gibi kapalı yerlerde yine mecburi çok değişen bişey olmadı sanki
minik22 Lulikli kendim korurum da yine bi yerden gelme olasılığı yükseldi hastalığın herkes benim kadar dikkat etmez ki artık 😵💫
Lulikli minik22 inan şimdi de etmiyor kimse canım. Allahtan otobüslerde falan devam da toplu taşımada sıkıntı olmaz
moom222 minik22 maske takmaya biz hamileler devam edicez cnm kimse zten takmiyordu şimdi hiç takmicaklqr insanlar vurdum duymaz bebeklermz için biz dikkat etmeye devam edelim bnce
mlssrn minik22 şimdide var maalesef geçende kApalı alanda konsere gittim kimse takmıyordu maalesef 😞 Kendimizi extra korumamız gerekiyor artık
2melekannesii___ minik22 Zaten evden dışarı cikmiyordum hiç aşımda yok şimdi alisveris icin bile cikmayi dusunmuyorum sadece hastahaneye 🤞 Yapacak birsey yok dayanacağız 3 ay sonra doguruyorum 😂😂
MerveeD minik22 3 doz aşımı da yaptırdım maskemi de kullanıyorum evden de gerektıgınce cıkmamama calısıyorum hic covıd olmadık annenler de bizde çok şükür inşallah da olmayız aynı kurallarımıza devam edecegız
minik22 MerveeD bende 3 aşımı oldum tam düğünden iki gün önce covid olmuştuk bizim düğün iptal oldu 😀
Arashsn minik22 maske takmaya devam edicem.ben kendimi çocuğumu korumak adina peki bilgiiniz var mi prc testi istiyorlar mi
Afro-dit minik22 zorunluluk kalksada maske takmaya devam ederim 1 kızım var ikinciye hamileyim tetbir benden taktir Allah tan haberler de gördüklerim ile zaten psikoloji kalmadı bende 😔
ebruke minik22 kesinlikle maskeye ve mesafeye her ne olursa olsun devam😷 ne ben ne eşim çıkarmayı, çıkarıp gezen anne babamız dahi olsa görüşmeyi düşünmüyoruz. Evlat söz konusu 🙏🏻