Hakiko Glsh14 https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/deeplink/urun/5632076/2349582 https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/deeplink/urun/5465121/2285791 Ben geçen ay bunları almıştım ama fiyatları biraz artmış. Bu arada doğum mayıs sonu haziran başı o yüzden ince tercih ettim. Bi tane uzun gecelik bi tane de düğmeli gömlek gibi olan pijamalardan aldım onların linkini bulamadım
Inan_busra40 Glsh14 canım ben yaşadığım şehirde bi mağazadan alıyorum ama FEYZA markasının pijamaları çok kaliteli, hiçbir şekilde tüylenme yapmıyor ve pamuk evlenirkende aynı markanın ürünlerini almıştım doğumum içinde ❤️ İnternetten aratırsanda farklı sitelerde farklı fiyatlara çıkıyor ben şöyle bi link bırakayım sana yine de fikir olsun 😍 https://www.erbagcistore.com/urun/feyza-3521-pembe-s-571047
ikizleribeklerken Hamisannee bende elbise arıyordum sol altta ki elbise nasıl kumaşı falan memnun kaldınız mı
Usenmezz99 Hakiko benim temmıza denk geliyo kalın mı ince mi almalıyım sizce hem bebek hemde kendim için
dnz_dnz Benim de doğum mayıs sonu haziran başında inşallah o yüzden kısa kollu alayım üstüne de sabahlık alırım diye düşündüm. Yoksa sizin paylaştığınız suweninkilerden alacaktım. Hepsi de güzelmiş güle güle kullanın. Bedenini nasıl aldınız peki? Şimdilik az kilo aldım ama daha hazirana çok var. Normalde Small giyiyorum ama şu an Medium alıyorum. Large alsam lohusa pijaması çok mu büyük olur?
fztfatmazel dnz_dnz benim de doğum Mayıs 3-4. haftası hayırlısıyla, normalde S bedenim şuan M beden giyiyorum, hastane için 3 tane düğmeli LCW pijamalardan aldım, L aşırı büyük gelir dedi herkes🤷🏻♀️
minikdefnemm dnz_dnz merhabalar aynı zamanda doğum yapıcaz 🥰 benimde mayıs sonu haziran başı görünüyor bende s beden giyiyodum m aldım l aşırı büyük oldu kalıplarda geniş artık kaç kilosunuz şuan ben suan için 1 takım aldım ama 1 takım daha alayım diyorum 1 tanede penye bi elbise alayım bulunsun dedim ama kararsız kaldım
minikdefnemm dnz_dnz merhabalar aynı zamanda doğum yapıcaz 🥰 benimde mayıs sonu haziran başı görünüyor bende s beden giyiyodum m aldım l aşırı büyük oldu kalıplarda geniş artık kaç kilosunuz şuan ben suan için 1 takım aldım ama 1 takım daha alayım diyorum 1 tanede penye bi elbise alayım bulunsun dedim ama kararsız kaldım
Karanannesi35 Hakiko benxe bundab aldim birdr geceligi var ayrica hepsi kombin gibi oldu birde alt ust winnie the pooh lu mavi bir ustu gomlerk gibi dugmeli pijama aldim lcw urunleri cok guzel bence
Hakiko Glsh14 teşekkür ederim 😊 Mağazada daha uyguna aldım ben mağazadan bakma imkanınız varsa öyle almanızı tavsiye ederim, kumaşı çok hoş
ikizleribeklerken Inan_busra40 ben bu satıcının trendyol dan başka bir model pijamasını aldım çok güzel geldi kumaşı dokusu şahaneydi
3oglanannesi Inan_busra40 Feyza ürünleri çok güzel gerçekten 6 sene önce hamile geceliği almıştım bunda da giyicem sanki yeni alınmış gibi
Zero0 Ben beyaz rahat olmaz iç gösterir diye beyaz tercih etmedim hem kanama olcak çıkar falan diye.çekim falan da yaptırmıcam sadece kendimiz çekiliriz altlı üstlü pijama takımı aldım bir takım bir takım da gecelik almayı düşünüyorum koyu renk ama bulamadım güzel bişeyler
Inan_busra40 Zero0 https://ty.gl/eqzjwi6v13 Koyu renk istiyorsanız bu markanın ürünleri güzel oluyor bi bakın isterseniz 😘
Buseuyanik Inan_busra40 teşekkürler Allah razı olsun indirimde kısa kollu elbise bakıyordum 2 tane alicam 1 tanesi bu iyi oldu benim için yararlandım 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😍
Zeeynepp Inan_busra40 evet Feyza markasının ürünleri harika çok kaliteli bende evlenmeden önce almıştım tatil için şimdi de burdan alacağım Allah izin verirse doğumum için
Esraustaoglu Inan_busra40 merhaba iyi ki paylaşmışsınız ❤️🙏 sipariş vereceğim mavi rengini ama içerisinde hem kısa kollu mavi elbisesi hemde sabahlığı var üzerine değil mi ?