minikkminik İyi akşamlar makat geliş bebek için şunu yaptım o sayede döndü dediğiniz var mı ben bi iki egzersiz gördüm deniyorum ama dönmedi ekstra ne yapabilirim acaba
Deva22 minikkminik bugün bizim de kontrolümüz vardı 32 haftalık dönme ihtimali var ama çok az dedi doktor
Onner minikkminik bana da doktorum dönme ihtimali cok az dedi, 37. Haftadayiz hala dönmedi, bir yan duruyor bir makat geliş duruyor.
1919 minikkminik benimde 4 hafta boyunca dönmedi hiç halada döndümü bilmiorum hareket de yokdu zaten ama bu hafta karnımın altı çok kramp sancı yapıyor 35 +4 oldum suan döner inşallah son günler aniden de dönüyor
minikkminik Deva22 hala vakit var dönebilir dedi benim doktorumda bakalım inşallah döner ya dizinde bizimde☺️
minikkminik Onner yine de ihtimal varmış diyorlar 40 a kadar bekleriz dedi doktorum açıkcası ama inşallah dönerler bi kaç kez egzersiz yaptım YouTube dan altına yaptım döndü falan yazmışlar ama gördünüz mü denediniz mi siz
minikkminik 1919 evet hiç belli olmuyor daha döner diyor doktor da ama insan bir an önce olsa rahatlıcak gibi hissediyor inşallah döner minikler ☺️
Onner minikkminik ben spor yaptim bir gün you tubeden bakarak ama 1 saat sonraya kalmadan birden karnima agrilar girdi 2 gün gecmedi doktorum bir daha yapma dedigi icin yapmadım ama her gün yürüyorum, yürüyerek de dönecekse döner diyorlar
minikkminik Onner evet öyle diyorlar bakalım bizimkiler napıcak ☺️Ben doktoruma danıştım da hamile egzersizlerini yapabilirsin sıkıntı yok dedi deniyorum ufak ufak bakalım yürüyüşleri dedüzenli hale getiricm inşallah sonra bekklicez hayırılısıysa döner
Onner minikkminik ben yürüyorum ve evde de hareketliyim hep her işimi kendim yapmaya çalışıyorum ama işte benim oğluş tembel biraz en fazla sağa sola itiyor kendini tekme atiyor dönme falan yok😅☺