Mltm07 Gizmo90 40+0 daydım herkes diyordu sen daha doğurmadın mı o gün çok üzgündüm eğer doğuramazsam iki gün sonra suniye doğumu başlatacaklardı baya yürümüştüm o gün sonra çok sinirlendim 200 squat 25 dakika topta zıplayıp egzersiz yaptım esneme hareketleri vs derken uyudum sonra bir ıslaklığa uyandım akıntı sandım az az geliyordu ama belli aralıklarla az az gelince bu akıntı olamaz dedim doktorumu aradım hastaneye gel dedi nöbetçi doktor baksın dedi gittim suyun falsn yok kupkuru dedi bebeğin suyuda iyi dedi nasıl olur doktor bey 3 saatte 7 ped değiştirdim siz anlamadınız bence dedim çıktım baya sinirliydim tam hastaneden çıktım yine geldi kurumadan koştum düşünün koştum doktorun odasına hemşireler nereye gidiyorsunuz diyor arkamdan bi susun diyorum 😅 hadi doktor şimdi bak dedim baktı dedi suyun geliyormuş ya senin ay dedim şaka yapıyorsun hiç bilmiyordum sanki 😅 neyse doktorumu aradı doktorum yatış yap dedi fakat sancım yoktu önce fitille sonrada suni sancıyla 4 cmde düşük doz epidural aldım 2.30 da yatışım yapıldı 22.35 te kızımı kucağıma aldım 🥰 not ( hergün en az 100 squat yapıyordum saay başına böldüm)(son gece 200 yaptım) bebeğin aşağı inmesi çok önemli squatla aşağı indirdim arkadaşlar ..
TatlisBirAnne xayssx Ay nolur o videoyu bulup paylaşın. Yarın yatışım verilecek benim de 42. Haftadayım
EssoSavve babypoemnur doğum sancısı girince adamı biraz yamultuyor 😅😅 adet sancısına benzemiyor ben oğlumda erken doğum yapmıştım sancıyla gitmiştim ama bildiğin doğumum başlamıştı ayaktaysan çökertiyor falan öyle bi ağrı 😁
Azize64 Gizmo90 en az 3 4 km yürüdüm belki daha fazla bence ağrım olmasına rağmen yürümem iyi geldi diye düşünüyorum
Anestezi07 Gizmo90 Youtubeda avtivating labor diye 7 8 dklık bir video var zaten altındaki yorumlarda herkes yazıyor bunu yaptım suyum geldi diye. Bende burdaki bi arkdan görüp yaptm ertesi gün suyum geldi hatta geçen hafta arkadaşıma söyledim oda ertesi gün doğurdu 😁
Humeyra424 Anestezi07 bende yaptım Onu dün ama hala tık yok bugün tekrar yapacağım .40+6’yım bu Arada 😂
Esrasena Anestezi07 Bizdemi sorun var anlamadım 😂 Bend eyapıyorum o videyu olmuyor arkadas ne su ne nişan ne sancı yok anam 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
Mekda46 Anestezi07 bende iki gündür yapıyorum çatım agrıyor hissediyorum etkiliyor açılıyor gibi bence yapılmalı 38 den sonra
Alparslanannesii Maviii bende 39+ 1 im ama gram hareketlilik yok 1 cm bile açılma yok o yüzden suni vermek istemedi
Ozlemayaydin Humeyra424 valla bende cm falan acıklık kapalı derdi yok direk sancı kasıklar da direk sezaryen 😁😁😁
Ba_momss Gizmo90 Anca kurtardı 😂😂 ama adaçayı ni dene bı bursa birisi denemiş doğurmuştu ya bulamadım adını şimdi de. Ama çokta doguramiyorum deme strese girip öylede gelmiyo bence aman ne zaman gelirse gelsin de bu günlerin iyi çünkü 😂😂😂😂
Defne2018 Gizmo90 özellik le bişi yapmadım 37 haftada ni kere eşimin istegiyle ilişki oldu 38 de 10 20 dk lık yürüyüş ve hurma 38 5 alttan muayenw 6 .gününde de sabaha karşı dogum
Aysukuvan Feyza-nur bende bütün gün temizlik yaptım en son yatak bazasını kaldırdım akşam suyum geldi bir gün sonra doğurdum 😁😁
Burccfr Dinimizde hurmayı çift sayılarda yersek daha iyi olacağını söylüyor. Bi araştırın 2,4,6,8,10 gibi
Fyzmv Burccfr aksine tek olmalı peygamber efendimiz (sav) 1-3-5 şeklinde yenmesi gerektiğini söylemiştir çift olduğunda karaciğere sindirime zarraı olduğu bilimsel kanıtlanmış
Burccfr Zehrakhr evett hurmayı tek sayılarda yemek gerekiyormuş çift yersek şekeri karbonhidrata çevirip böbreklere zararlı etki ediyormuş tek tek yediğimizde ise şekeri enerjiye dönüştürüyormuş arkadaşlar
goktugunannesii Hurma yemek doğumu kolaylaştırır. Ablam hastanede merdiven inip çıkarken doğuma gitti :) Birde kolay doğum için Meryem Suresi okunmalı 🤲 Hepimize hayırlı sağlıklı kolay doğum nasip olsun 🥰
Sed22-09 Gizmo90 yolluklarımı balkonda kendim yıkadım 😂 yerleri eğilerek sildim ertesi gün 4 santim açılma ile yatış yaptım ve oğlumu kucağıma aldım çok şükür 39+1 de doğdu :)
Rumeysilam Zeeynepp Kişiden kişiye değişirmiş kardeş, burdan benim canım çıktı vallaha diyerek bilmeyenleri korkutmak istemem🤦🏻♀️🥲 İnşallah sizinki benim ilkime nazaran çoook kolay olur. Benim ikincide inşallah tabi 🤲🏻 😅