Nur_23 Gizmo90 valla bende 37+4 haftalığız dün doktoruma gittim 20 marta kadar doğurmassan 20 sinde yatış yapacam dedi ama ben suni sancı istemiyorum bilmiyorum ne yapmam lazım doğması için
kubrads01 @“Gizmo90” ben tam 40. Haftada doğum yaptım yoksa suni vereceklerdi pilates topunda oturarak zıpladım akşama kadar bir hafta boyunca böyle yaptım Suat çektim düzenli ve hurma Yedim akşama sancım geldi doğurdum
Ziba Azize64 eşinize helal olsun vallahi. Benimki hafta icleri cok yoruluyor eve gec geliyor diye cikmiyor benimle. Hafta sonlarida bi pazarim var birak dinleneyim diye çıkmıyor ben bu durumda ne yapmaliyimkiii yanlizda cikasım gelmiyor. Haberlede surekli kopekler birilerine saldırıyor cok korkuyorum o haberlerden biri ben olucam diye.
Azize64 Ziba evet bende tek başıma yürümeyi sevmiyorum yolun yarısında ağrım başlıyorsa diğer yarısında ağrılı ağrılı yürüyordum eşim sağolsun hiç yalnız bırakmadı hep azcık daha yürüyelim diye diye yürüttü beni
bayatkahve Gizmo90 sıcak suya oturunca doğumum başladı. Öncesinde cinsel ilişki, activating labor hareketleri, yürüyüş, merdiven inip çıkma hepsini denemiştim.
Nisam27 Bayanlar ahududu çayı derken aktardan nasıl alicam toz olarak mı yoksa ahududu yaprağı mi lütfen yardımcı olurmusunuz
prenseslerblogg Aslijan canım benim yengemde de vardı squat yap pilates topu kullan bebek yer çekimine göre döner inşallah 🙏
Fyzmv Burccfr aksine tek olmalı peygamber efendimiz (sav) 1-3-5 şeklinde yenmesi gerektiğini söylemiştir çift olduğunda karaciğere sindirime zarraı olduğu bilimsel kanıtlanmış
Fyzmv Ben şuan tam 38 haftalığım ama bir an çnce doğsun diye bişi yapmıyorum zamanı gelince doğmuyo mu suyum veya sancı gelmiyo mu zaten 🤔 bende mi terslik var😄
Mustafa_mom Gizmo90 39+3 bebeğim 2 aydır normal doğum pozisyonundaydı çatı muaynem yapıldı 38 de normal doğuma uygun denildi bi kaç önce gittim bebek başını çevirmiş tam yerleşmemiş yani doktor da en son günün 8 Mart dedi o zamana kadar başını yerleştirirse normal doğum yerleştirmezse suniyle denerim olmazsa sezeryana alırım dedi hiç sezeryan olmak istemiyorum doğumu başlatmak İçin en etkili nedir yapınca çocukta yerleştirirmi başını acaba bu şekilde olan var mı