Deletedmom455465 Kızlar bazen günlerce çay içmiyorum bazen içtiğim zaman 3 bardak içiyorum. Buaralar çok canim istiyor 3 bardak içtim mesela. Çok mu içiyorum acaba azaltmali miyim? Hamileligi boyunca bu kadar içen olup zarar gören var mj
Deletedmom10846 Deletedmom455465 200 mg kafein hakkınız var ona göre hesaplayabilirsiniz. Ben bazen gün boyu 4 bardak içtiğim oluyor
3mlek2bebkannesi Deletedmom455465 valla ben hergn en az 3 bardak içiyorum ama tabi açık çay bi zararını görmedim siz doktorunuza danışın yinede
star3star Deletedmom455465 doktorum bana günde 3 bardak açık çay ikide türk kahvesi içebilirsin dedi.kahve haftada bir tüketiyorum çayıda her sabah kahvaltıda büyük bardak açık şeklinde içiyorum
Deletedmom10846 Deletedmom455465 ben bir fincan kahve içiyorum ama kahve içmiyorsanız çayın kafeini çok değil zaten bişey olmaz bence. Olmadı nette çayın kafein oranını hesaplayın daha garanti olur
Stuna Deletedmom455465 ben bütün hamileliğim boyunca çay da içtim kahve de. Canın isteyip içmemek daha zarar bence bebeğe. Çok abartmadığın sürece rahat ol bence😇
balbebek412 Deletedmom455465 bende cok cay tuketiyorum, bazen gunde 4 kupa tuketiyorum ama doktoruma sormustum bana acik cay icebilirsin demisti. Sizde doktorunuza sorun bence.
Deletedmom455465 balbebek412 ya benim ilk gebeligim doktora gidiyorum ultrasonda bebegi gorunce aklim basimdan gidiyor soracagim seyleri unutuyorummm bu sefer sorayim insallaj
Eminedmr Deletedmom455465 her aksam 2 kupa acik iciyorum cok şükür bi sıkıntı yaşamadık ama kahve yada baska bitki cayi tüketmiyorum doktorunda bisey demediyse
Sinoooom Deletedmom455465 benim ailemden geliyor bu çay sevdası anne evinde de semaver ile içerdik 😬😬😬
Stuna Deletedmom455465 siz ne kadar rahat olursanız bebek de o kadar mutlu oluyor gerçekten hamileyken de doğunca da bebeği en çok etkileyecek şey sizin ruh haliniz. Hatta doktor bana şöyle demişti migrenim tuttuğunda majezik bile içebilirsin çünkü migrenin vücutta ve sende yarattığı gerginlik ilaçtan daha zararlı. Ben onu duyduktan sonra asla kendimi kasmadım canımın istediğini yedim içtim. Ayrıca Nenem hep canının istediği bedene şifa derdi😇🙏🏽
Deletedmom455465 Stuna Ayy hamile olduğumdan beri ilk defa bu kadar güzel ve mantıklı bir sey okudum cok guzel soylediniz🤩🤩🥰