0108Bir_Prens_Annesi Merhaba Hamişler Bugün doktora gittim 20 haftalığım bebeğin plesentasi önde dendi herhangi bi sorun yaşatır mi benimle aynı durumda olanlar varmı bilgi verir misiniz lütfen
minik4550 0108Bir_Prens_Annesi önde olmasını bilmiyorum pek fakat benim rahim ağzını kapatıyor detayliya giricem insallah çıkar diye umut ediyorum
Lulemom 0108Bir_Prens_Annesi bende öndeydi. Sade e 30 lu haftalarda bebeğin yüzünü göremiyorsun 😄 başka bi dezavantajı yok. Doğumu da yaptım. Doğuma kadar göremedik.😄
0108Bir_Prens_Annesi @Nisatuba bı sıkıntı yaratmıyor degilmi ben internetten okudum bebeğin ölümüne ve kanama yaratıyormus çok üzüldüm
Nisatuba 0108Bir_Prens_Annesi bu zamana kadar bir sorun yaşamadım internette yazılana çok takılma aşağıda olması sorun diye biliyorum
mn2558 0108Bir_Prens_Annesi benim plasenta ilk başta aşağıda söylendi bu yüzden lekelenmem ve kanamam oldu ilaç kullandım. Sonra gittiğimde önde olduğu söylendi bu da bebeğinin hareketlerini az hissedebilirsin dedi doktor bir sorun yaratmayacağını söyledi . Daha güçlü vuruyorsa siz daha az hissedersiniz dedi çünkü plesanta bir perde görevi görüyor dedi
mn2558 0108Bir_Prens_Annesi bebeğiniz hafta olarak küçük olduğundan yer de değiştiriri zaten içinizi rahat tutun
0108Bir_Prens_Annesi @Lulemom görmesek sıkıntı değilde sağlıkla gelsin internette bebek ölümlerine yol aciyormus yazıyordu çok takıldım
Lulemom 0108Bir_Prens_Annesi yok ya internetten bakma öyle. Doktor bana bi sorun değil sadece yüzünü göremeyiz demişti. Dediği gibi göremedik. Başka bi sorun yaşamadık. Riskli bi durum değil yani
RabiaaaH 0108Bir_Prens_Annesi bende aynı sorunu yaşıyorum bende 20nci haftadayim 24 haftadan sonra hala öyle devam ederse sorun olurmuş erken doğuma ve sezeryan doğuma neden olurmus