Burccfr Esenkaplan fransadayım valla. Arkadaşımda 36. Haftada onu da sokmadılar hiç belki ağrı olduğunda başlıyorlar bilmiyorum ki .
Esenkaplan Burccfr canim Avrupa zaten bu saglik konusunda iğrenç gercekten benim tsh hormonuma bi tek basta bakti hamilelikte bi daha bakmadi kendim istiyorum baktirmayi hala gerek yok diyo bi nst yi akıl edebilirler
Gta-35 Deva22 canım sende barış bükeye gidiyordun sanırım ben 34. Haftada başladım her hafta giriyorum sezeryan istiyorum kendi tercihimle …39. Haftayı beklememizi söyledi o haftaya kadar her hafta gireceğim
Deva22 Gta-35 evet barış hocaya gidiyorum ama doğumu nerde yapacağıma henüz karar veremedik maddi durumdan dolayı. Tahlillerim için de özel hastanede bir doktora gidiyorum nst izin onunla görüştük bugün barış hocaya da soracağım. Sen nerde giriyorsun nstye
__Cansu__ Nts aslında cok iyi bir şey değil,neden diye sorarsanız cihaz baglaniyor karniniza ve bu bebegi rahatsiz ediyor,doktorlar gec baslamakta haklilar
Gta-35 Deva22 ben sadece barış beye gidiyorum nstye orda giriyorum ekstra ücret alınmıyor nst için klinikte aklınızda bulunsun
__Cansu__ Deva22 Ben once devlette gidiyordum 30 haftallikken nts ye baglicaz demisti smdi ozele gectim ordaki doktoruma sordum 30.haftada nts cektircekmiyim diye once kim soyledi diye sordu sonra hangi kitapta yaziyor o dedi bana her doktor ayni seyi soylemiyor ve uygulamiyor 34.haftada giriceksin dedi suan 33. haftadayiz
Nesraa_ Deva22 nst değil de çatı muayenesi yaptılar mı kaçıncı haftada yapılıyor 30. Haftamda gidicem kontrole yaparlar mı merak ediyorum
1oguzannesi Nesraa_ çatı muayenesi 30. Haftada yapılmaz çok erken 37 . De yapılıyor en erken bazen daha geç de yapanlar var doğumu tetikliyebildigi için erken yapılması önerilmez
VEYASS Gta-35 Merhaba bende Baris büke ye gidiyorum sürekli şimdi iki haftada bir çağırıyor artık. yorumunuz aradığım cevapti merak ediyordum soramayi unutuyordum nst ücretini siz doğum yaptınız mı acaba
1oguzannesi Deva22 bence geç . Daha önce kayıplarınız var yani daha özen gostermesi lazım benim doktor 30 Ken başladı 32 de aldı 34 de aldı sonra her hafta şeklinde ileri gittik .
miniktirtilim Deva22 merhaba bi sıkıntı yoksa nst icin 35i bekliyor cogu doktor. Hani sanci kasilma olur suyunuz az olur bebek baski yapar erken dogum riski olur ciger gelistirici yapilir vs bu durumlarda 32 33 haftalarda baslamis oluyor nst
Deva22 miniktirtilim duruma göre dedi doktor da aynı bu şekilde ama erkenden rutin giren de var bilemedim
1oguzannesi Nesraa_ bende öyle. Sanırım sağdan soldan anlatılan şeylerin yarattığı olumsuz etki . Bazıları fazla abartıyor insan ister istemez etkileniyor 🤗
__Cansu__ Nesraa_ Hic korkmaya gerek yok saniyelik bi olay zaten doktor eline jel süruyor canın bile yanmıyor
Nesraa_ 1oguzannesi sanırım çünkü kafamda sürekli acaba ne zaman yaparlar çatı muayenesini yaptırmadan olmaz mi diye düşünce geçiyor hiç demedim ki daha su ana kadar doğum da nasıl olcak canim acir mi öyle mi böyle mi diye 🤦🤭