Elifkc Ahhh kızlar 31+4. Haftamdayim. Yemek borum iki göğsümun arasından mideme kadar köz döküyorlar gibi yanıyor. Çok kötüyüm böyle olan oldu mu? Saç çıkarıyordur ondandır diyorlar ne tavsiye edersiniz.
MrsMavis Elifkc 37+5 olduk 1 haftadır aynı problem. Bende de var soda soğuk süt kabukları soyulmuş meyve iyi geliyor
Ceylin680 Elifkc çok sıcak yemek ve çay içmeyin.baharatli salçalı şeker li yiyecekleri sadece öğlen yiyin suyu da uyku öncesi çok içmeyin.birde yatakta oturur pozisyon uyuyabilir yada siddetlendikce kalkıp yürüyebilirseniz.bende aynı durumdayım.bu şekilde hafifletiyor um.31 haftalık hamileyim 24 den beri böyle idare ediyorum.ilk kızımda böyleydi ve saçlı başlı doğdu galiba bu da saçlı doğacak geçmiş olsun💕☺️
sherlock Elifkc saç değil de reflü canım. Büyüdükçe midene baskı yapıyor bebişş. Biraz sabretmiştim ama ilaç istedim sonunda doktorumdan baya kesti. 38 oldum nerdeyse yeni yeni geçiyor.
Elifkc MrsMavis zaten başka bişey yiyip içemiyorum. Hele ki çay kahve imkanı yok. İcerken parçalanıyor içim 🥴🙄
Villanelle Saç çoktan çıkmıştır çıktıysa. Saç mevzuu değil reflü olmuşsunuz. Yemeklerden sonra hemen yatmayın, az ve sık beslenin bir anda çok yemeyin. Ve yağlı, baharatlı şeyleri çok tüketmemeye çalışın
Elifkc Villanelle Ceylin680 Ne su ne çay ne kahve hayat zehir oldu sanki. Benim bu yanmalarim 4 gündür var. Köz söndürüyorlar sanki. Ağzıma tat gelmiyor sadece yanma var. Doktor ilaç vs veriyor mu siz kullandınız mı birseyler
Ceylin680 Elifkc yok ben hiç doktorla konuşmadım bu nu ilaç ta almak istemiyorum.ama siz mutlaka konuşun belki sizin durumunuz daha ağır olabilir
KaranAlpgeliyor Elifkc 35.haftam hala devam ediyor haftada 2 serum yiyorum mide koruyucu hap şurup ve diğerleri hicbirsey fayda etmiyor gebelik reflüsüymüs bebek mideye baskı yapiyormus Artık kabullendim mesela sırf bu yüzden bu saat oldu uyuyamadım az kaldı deyip avutuyorum kendimi