Minik_anne0 Beyzanurss Sen yine iyisin kardeşim daha beterleri var hayatım boyunca kilo vermeye çalıştım ama troidlerim yüzünden hiç veremedim hiç çalışmıyor çünkü o yüzden hep evlenip hamile kalırsam nolucak bu kiloyla dedim ama düşündüğüm başıma geldi 110 kilo olarak hamile kaldım 3 aylığız şuanda istifar etmekten alamadım kilo ama bu bulantılar biterse iştahım açılırsa ozaman ne hale gelirim bilmiyorum Rabbime sığındım o biliyor ne kadar çabaladığımı hamilelikten önce ama veremedim ☹️Rabbim kokaylığını verir diye ona dayandım güvendim hepimiz sağlıklı olalım çok sağlıklı bebişlerimiz olsun Amin
hkrks 80′le hamile kaldım sanırım tam olarak bilmiyorum, geçen hafta 31dik bebiş 1800′dü ben 91 olmuşum ama herkeste hiç kilo almamışsın diyor anlayamadım 😂
iremcannn1907 Bebegimvebennnnn günde en az 1 bardak süt ve en az bir muz mutlaka yedim. Süt ürünleri tüketmeye çalıştım. Onun dışında hep sağlıklı beslenmeye çalıştım. Ama süt ve muz mutlaka öneririm
Strongmotherr sevgitekes 34 haftalık olduk canm ben 63 kg bebek ise 2120 di geçen hafta 54 ile hamile kaldım.
Yasemin1007_ 85 kiloyla hamile kaldım şuan 90 kiloyum 32 haftalık hamileyim bebişim de 2 hafta önce 1600 gramdı ☺️
prensannesi1649 Burcuyildizz bişey diyecem inanmiyacaksiniz ama önce yediğimi iki katını yiyorum ama kilo veriyorum bende anlamadım nasıl oluyor birden gitti kilolar yani ekmek kilo yapar günde 2 ekmek yiyom hayat daha fazla bazen
iremcannn1907 Atikeardc bir bardak süt ve bir muz hergün mutlaka yedim canım süt ürünleri sürekli tüketmeye çalıştım
Sarikan93 sevgitekes 64le hamile kaldım şuan 67 kiloyum 3 kilo aldım sadece hedefim doğuma 70le girmek nasip olursa inşallah 28+5 olduk şuan 1.330 gr bebeğim de
Narmina95 sevgitekes ben 92le hamile kaldm şuan 37+1deyim 10klo almışım sadece.Bebişte Şuan 3.400 olmuş☺️🙊