sevgitekes 24+2 de 860 gramdı ben 58 şimdi 26 yız 60 olmuşum 49 la hamile kaldım kızlar sizce kaçla kapatırım böyle giderse 11 kilo almışım 3 ayım var🤭
Ryhnylmz sevgitekes 30 dan sonra daha cok aliniyo canim en kotu 20 ile kapatirsin 🤭 bebis saglikli olsun da verilir ya dogumdan sonra bu arada ben de 35teyken bebek 2.5 kg ben 74 idim 65 ile hamile kaldim simdi 75 olmusumdur
Asena17 sevgitekes ben 61 le hamile kaldim suan 76 kiloyum bebegim 34 haftalikken 2563 kg 46 cm di suan 35 haftaligim
Aynur47 sevgitekes 76 ile hamile kaldim şuan 90 kiloyum 14 kilo aldim 36+0 daha çok almaktan korkuyorum.ama doğum esnasinda onn kilosu gidiyor diyolar sonradanda emzirme vs on kilo gitse yetmişe insem daha ne isterim bebegimde 32+5 te doktora gittiğimde 2350 gramdi
sevgitekes Ryhnylmz ay çok az almışın ben vermek istemiyorum ki inş kalır🤲🏻 ama doğumdan 2 aya gidiyor 😢 bebişin de kilosu iyimiş
prensannesi1649 Ryhnylmz bizde 65 ile hamile kaldık 69.900 olmuşum 33+2 de gittik en son doktora 2486 Gr haftaya tekrar gidecez bu arada ben başta 76 kiloya kadar çıktım 2 haftadır 6 kilo vermişiz
Ryhnylmz sevgitekes ben vermek istiyorum kuzum zaten biraz tostigim iyice topac gibi oluyom 60a dussem yeter 🤗 cok sukur haftasuyla uyumlu gidiyo
ilkheyecanim96 sevgitekes bende bugün 14 haftalık oldum hiç kilo almadım -2 kilodayım 56 kilom bundan sonrası çok alınır mı ne zaman almaya başlarım
Tubmavi 59la başladım 22 haftalığım 65 olmuşum 🤭 bebişi bilmiyorum en son 19da 310 gramdı. Üç hafta oldu kaç olmuştue bilmiyorum.
Akca01 Oralara hic girmesek 🤣🤣 23 hafta bebek 531 gr. Ben 76 kiloyum gerisini dusunemiyor ve saymayi birakiyorum 🤣🤣
Meryemcansever Akca01 bende 23+1 bebek en son 450 idi 2 hafta önce ben 65 le hamile kaldım şuan 78 falanim😂
ftmnr_ Akca01 burada kendime benzer birini gördüm 😂 21 de bebek 494 ben 74 doğuma kadar ne yapacağız böyle 🤭
prettywoman01 Akca01 bende 59 la başlamıştım şimdi 20.haftamdayim ilk ay bir kilo aldım daha yeni bir kilo daha aldım çok mücadele etmiştim almamak için ama 2 kilo aldım :) 61 im şuan bakalım ne olacak bundan sonra hızlı alimlar başlıyormuş
Berna16 33 hafta olcam cuma günü ben 3 kilo verdim bu ay aşırı terleme sorunum var sabaha kadar terliyorum bebeğin kilosu da iyi şimdilik 2 kilo olmuştu
Beyzanurss Ay ben çok yeniyim ama kiloluyum 🥺🥺🥺🥺 7+4 93 kiloyum sanırım 100 küsürle doğum yapacağım :(
sevgitekes Beyzanurss aslında kimi duysam kilolu hamile kalınca başta verip sonra 5 6 kiloyla kapatıyor🤷♂️
Meleka1 Bende 82 kilo ile hamile kaldım şuan 90 kg olmuşum 18+1deyim amaaan boşverin bebişlerin sağlıklı olsun kilo halledilir 🥰Beyzanurss
Nuroye Beyzanurss 7 arti dedigin yeni gebesin Insallah iyi gecer hamisligin ama kilon fazlaysa iyi niyet tavsiyem seker durumu riskli dikkat et 🌸
Cyangusagi4848 Beyzanurss üzülme yalniz degilsin bende senin gibiyim süpriz bir bebiş oldu benüm içinde :) diyetisyen hazirliğindaydim hayırlısı böyleymiş :)
Yldzsenk Asena17 bende 61 ile hamile kaldım şuan 71 kg yum 36 haftalık hamileyim bebişim 2800 Gr 49 cm di.🤲😊💙sağlıcakla hayirsiyla en kolayindan yavrularimizi kucagimiza alalım inşallah 🤲
Berna16 sevgitekes benim erken doğum riskim vardı 31+2 de doktor bana iki doz ciğer geliştirici bide doğumu durdurmak için haplar verdi nolduysa bir haftada 3 kilo verdim 53 kiloyla hamile kaldım 65 kiloyum şu an ama onu da doğumdan sonra veririm umarım 😅
Eliffefee sevgitekes bnim iknci gebeliğim ilk oplumun peşinde koşmktan pek kilo almamşm 32+5 teym 6.5 kg almışm
Akca01 Aman verilri kizz ben ilk kizimda 18 kilo aldim. Dogumdan 3.gun 7 si gittiydi. Sez. Oldugum halde. Odemim cok oluyor benim. Bunuda veririz yaa. Sag saglim. Dogsun da valla. Kilo en son takilacahim sey. Pihti sorunum var igneli gebelik geciriyorum o.
Ryhnylmz Aynur47 bizim de bugun tam 36 hafta oldu gecen hafta 9 10 kilo aldim 2. Bebegim ilkinde dogumdan 15 gun sonra 10 kilom gitmisti ama onda 14 kilo aldim toplamda ciddenn gidiyo yani
Akca01 Aynur47 evet seseryan oldum 8 sene once 2 gece kaliyorduk hastanede. Eve geldim. Kendime gelip tartilayim dedim 3.gundu. 7 si gitmisti. Dedigim gibi odem cok k oluyor bende ondan sanirim. Bir sene icinde de 18 in hepsini verdim.
Kubrailkan 58le hamile kaldım. Şuan 31.haftadayiz bebeğimin kilosunu bilmiyorum ama 29+6 da 1300du. Bende şuan 66 kiloyum 🥰