Elifelik Kızlar kaç kilosunuz hangi beden aldınız çok kullanışlı yorumlarını okudum beden konusunda arada kaldım
Ayselsilahimigetir Yasmina Elifelik ayni kilodayiz orta boy aldim ben ve acip denedim gayet rahat oldu bol bol ferah 😂
Ayvaaaaaa Elifelik doğum yapan arkadaşlarım depend değil de yetişkin bezi öneriyorlar cırtcırtlı, doğumdan sonra muayene için en rahatı oymuş, depend düşünürken fikrim değişmeye başladı benimde. Fikir olsun diye belirtmek isterim ☺️
sudamlasi Elifelik ben büyük beden alıcam kalçadan da genişliyorum şuan 64 kiloyum 25 haftalığım sen kaç kilosun
Elifelik SultanYenihan cnm deneme şansın oldumu büyükmü tammı diye çünkü m bedenide 90 kiloya kadar ya
Ayselsilahimigetir Elifelik 69 kilo geliyorm bi kucuk boy bi orta boy bide büyük boy var zaten orta aldm ben boyum uzun fakat o yuzden zayif duruyorum
Elifelik Ayvaaaaaa depend yorumlarında herkez mutlaka alınmalı diyo o yüzden bende düşünmüyodum şimdi msntıklı geliyo
Elfn Elifelik 61 kilo ile doğuma girdim toplamda 11 kilo aldım orta boy almıştım dependi ve çok rahat sıkmıyor sizde 60-65 kilo aralığındaysanız orta boy olur ama 65 üstü vs rahatlık açısından büyük boyu daha rahat olur 😊
Elifelik Rumeysa14028 evet cnm kilot şeklinde bi araştır istersen yorumlar çok iyi o ıüzden bende sipariş verfim
[silindi] Elifelik en son 80 dim büyük beden aldım daha rahat olduğunu söylüyorlar zaten çok büyük durmuyor