Esraaanne Hayırlı aksamlar bugün idrar testi vermiştim 26. Haftadayim protein çıktı ebeyle görüştüm doktora gösteremedim sonuçları bebeği erken alabilirler hamilelik zehirlenmesi dedi çok korktum çok üzüldüm başına gelen oldu mu acaba
Fatmahmet63 Esraaanne evet cnm bende o durumu yaşadım monora mıydı öyle birsey verdi sağlık ocağı onu kullandım geçti cnm
Gzm23 Esraaanne canım benlm de riskim var direnç artışı ve çentik var doktor bebek beselenemeyebilir gelişme geriliği olabilir dedi bir kere idrarda proteine bakıldı tansiyon takibi yapıyorum sürekli korku var içmde doktora söylicem isteğe bağlı sezeryan olmak istiyorum şu an 33+2 haftalığım
demiralpncr Esraaanne benim de başıma geldi. Sağlık ocağının testinde +1 çıktı. Doktorum korkma git devlette yaptır bir de dedi. Gittim yaptırdım. Hiçbirşey çıkmadı. Yoğun enfeksiyon varsa böyle karışıklıklar olabilirmiş. Korkma hemen. Tekrar test ver bence
Esraaanne Fatmahmet63 bana bi ilacı yok dedi tuz diyeti yapman gerekiyor dedi de kaçıncı haftandaydi senin
Fatmahmet63 Esraaanne yanlış değilsem 4.5 aylık tı o zaman şuan 36 haftalık hamileyim tuzdan sosis salam gibi şeylerden uzak dur dedi salamura şeyleri uzun bir süre bıraktım o verdiği tozu da gece son idrardan sonra iç dedi içtim o şekilde temizlendi çok şükür
Esraaanne Fatmahmet63 hamileliğin son aylarında tehlikeliymis kuzum senin erkennmis benimde o zmn oldu sorun yok demişlerdi şimdi sikintiliymis rabbim göstermesin bida sana da
Esraaanne zeynepp1 hastanede verdim de doktora cuma günü göstereceğim ebeyi arayıp konuştum oda tehlikeli deyince korktum
Gzm23 Tulayyy- 31 haftalık iken 1600 dü şimdi bilmiyorum 4 martta randevum var bakalım ne kadar kilo olmuş
Tulayyy- İnş guzel kılo almstr bn bugun gttım 33+6 dayım 1800gr kılo cok almms tansıypn proteın skıntısıda var cok uzuluyorm 3. Doz ciger gelıstrcım vuruldu bugun 😔