user124578 Kızlar önlemler hep kaldırıldı ben daha 2 hafta önce idari izne ayrıldım bizi de geri çağırmazlar İnşAllah eşim cagırabilirler diyor İnşAllah idari izin kalkmaz ya hiç bilgisi olan var mı bu konuda
Simsim60 user124578 ben özeldeyim evden çalışıyorum.sanırım kamudasınız.24 hafta sınırı kalkmaz bence.ama bizi çağırırlar kesin evden çalışma kalkar.
Kayabasaks user124578 ben de merak ediyorum bence çıkmışız ona göre plan yapmışız hak kazananları çağırmazlar sanırım 28. Haftamdayım bende öğretmenim
asliu_ user124578 öyle bir bilgi yok kaldirilmayacaktir diye düşünüyorum tedbirlerin gevsetilmesinde hamilelerin idari izninden baslamazlar sanırım
user124578 mirage333 bend eşime öyle dedim genelge de belli olur zaten çağıracak olurlarsa hemen haberim olur diye ama eşim de baya merak ediyor bilen varsa sorayım dedim
user124578 Simsim60 evet kamudayım ben İnşAllah sizide bizimde çağırmazlar ya 18 aylık bir kızım daha var 2 haftadır ne güzel onunla vakit geçiriyorduk bakıcı ya bırakmak zorunda kalmıyordum
user124578 Kayabasaks bende 26 dayım öğretmenim ama RAM dayım ben 8 5 çalışıyorum İnşAllah dediğiniz gibi hak kazananları çağırmazlar eger kalkacaksa bile bundan sonrası için kalksın ama gönül ister ki devam etsin hiç kalkmasın diğer hamilelerde yararlansın
Simsim60 user124578 çok haklısınız halen riskli durumda sonuçta hamileler.bebeğiniz varmış birde..inşallah çağrılmazsınız.benim hamilelğim riskli geçiyor.devamlı yatıyorum yatarak çalışıyorum evden.ama çağırırlarsa mecbur 32.haftama kadar rapor alcam
Kayabasaks user124578 kesinlikle pandemi bitmiş değil umarım bu uygulama hiç kalkmaz hamileyken çok zor çünkü bu hastalığı geçirmek yaz geliyor diye gevşetildi yine 😔
user124578 Simsim60 sizin durum daha da kötü İnşAllah çağırmazlar da evden geçirirsiniz bu süreci ve sağlıcakla kucağınıza alırsınız
user124578 Kayabasaks evet çok zor 2 ay once delta varyantı atlattım çok kötüydü ölüm gibi birşeydi ama kimse ölmedi eşim bir ara ölürsem diye korkmuş o halimi gördükçe ama bana birşey diyememiş sonra söyledi hastaneye yatıracaktı doktor illa gözümün önünde ol ben rapor alır sana bakarım diye imza attırıp çıkarttı ki bu maskesizlikte tekrar olmayacağım diye bir kural yok yine bulaşabilir Allah korusun o yüzden İnşAllah çağırmazlar kimseyi
Bebek-C Ben de 27 haftalık oldum bugün yani 3 haftadır idari izindeyim. İnşaAllah geri çağırmazlar diye umuyorum. Hamileler için riskli diyorlar madem geri çağırmamaları lazım.
user124578 Bebek-C çok haklısınız bencede çağırmamaları lazım bir hamile çalışan 2 ay yok diye kurum batmaz sonuçta yine birşekilde dönüyor işler bu kurum da olsa okulda olsa okulda da ücretli öğretmen alır en fazla
Mrvsln Arkadaşlar merhaba bu 24. Haftada idari izne ayrılma durumu 32. Haftada çalışabilir raporu almayı olumsuz etkilemiyor mu, 24. Haftada idari izne ayrılmak zorunlu mu?
user124578 Mrvsln hayır etkilemiyor diye biliyorum cunku doktor bana çalışamaz yazmadı idari izne çıkması uygundur yazdı raporda
dnz_dnz Mrvsln 24te idari izne çıktıktan sonra 32.haftada göreve başlayıp zorunlu olarak ayrılmak gerekene kadar çalışıp tekrar rapor alan var ama pek hoş karşılanmıyor açıkçası idareciler açısından. 24 te çıktıysan bir daha geri dönmemeni bekliyorlar. Ben sırf bu yüzden çıkmadım 24 te idari izne
Bebek-C user124578 benim kurumun ücretli öğretmen almasına da gerek kalmadı. Branşta 4 kişiydik diğer 3 arkadaşa dağıtımı yapıldı. O yüzden bana ihtiyaçları yok şu an. 😀
Mrvsln user124578 anladım benim yaz tatiline denk geliyor da zorunlu değilse izne çıkmayı istemiyorum etkilerle diye neyse daha çok zaten o zamana bakalım
Villanelle Aslında izne ayrılanlar çağrılmamalı çünkü kazanılmış hak. Sadece yeni izin alınmaz kaldırılırsa
user124578 Villanelle İnşAllah çağırmazlar dediğiniz gibi kazanılmış bir hak ama tabiki daha erken haftada olanlarda İnşAllah faydalanabilir kendimi onların yerine koyuyorum 2 3 haftayla kaçırsam çok üzülürdüm
asliu_ Villanelle ne kadar bencil bencil yorum yapiyosunuz ya gerçekten çok sinir bozucu kimse icin kaldirilmamasi lazim benim de 3 haftam kaldi ama ben 3 hafta daha kalkmasin sonra naparlarsa yapsinlar diye düşünmüyorum hamile olan herkes idari izinli sayılmalı !!!
Villanelle user124578 yapacak bir şey olmaz kaldırılırsa. Gerçek kanuna dönülür. Bu sadece fazladan verilmiş bir izindi
Mrvsln dnz_dnz evet mantıken bu şekilde olduğu için 32 de çalışabilir raporunu doktor da vermez diye düşündüm. Çıkmama durumu oluyorsa isteğe bağlıysa güzelmiş
user124578 Mrvsln yaz tatiline geliyorsa gerek yok zaten ben RAM dayım 8 5 çalışıyorum ek ders yatmıyor ama ana maaş yatıyor izindeyken o yüzden ayrıldım cunku kızıma bakıcı parası veriyorum zaten ek dersle aynı şeye geliyor bizim için kızım adına çok iyi oluyordu en çok annesi evde sabah erkenden kalkıp bakıcıya bırakılma derdi yok ve kardeşi doğmadan da beraber vakit geçirmiş oluyorduk