kckelf123 Kızlaaar maskeler kalkmış açık alanda vs tamamen biz hamişler takmaya devam edelim özellikle şimdiden sonra takmayan çok olacak Allah korusun corona bitmiş değil.
esmir kckelf123 ben açık alanda zaten indiriyordum maskemi ama pazar metro gibi kalabalık yerlerde takmaya devam edicem 🤷♀️
Meleekk kckelf123 neeee 😱😱😱😱zaten takmıyolardı, şimdi takanlar da takmazlar 😤😤😤😤😤Allahım ya. Virüs bitti mi sanki. Çıldırcam şimdi 😤😤😤😤 bzim suçumuz ne virüs mü kapalım. Ölen ölsün kalan kalsın kafasındalar artık 😤😤😤
Nilist Virüs grip gibi olana kadar ben takmaya devam edeceğim. Yanlış bir karar olduğunu düşünüyorum. En azından kapalı alanlarda takılmaya devam etmeli.
kckelf123 Nilist bende bende korona atlatmış biri olarak takarım yani canımızdan kıymetlimi halen devam ediyor ölümler ve biz can da taşıyoruz
Jan91 Nilist virus grip gibi zaten artik, ben grip sanmistim kovid cikti, ama hafif gecirdim, hiçbir farki yok gercekten 🙆♀️
Damlademir Nilist bence her yerde devam etmeli korkuma hiç evden çıkamıyorum yine de grip oldum maskenin kalkması çok saçma oldu Allah yardımcısı olsun hepimizin 🤲
Villanelle Kapalı alanlarda tamamen serbest değil. Toplum bağışıklığı yolunda gitmeye başladılar artık
Bebegim0101 ben kararin dogru oldugunu dusunuyorum.Oglum sabah 8 den 3.5 a kadar okulda maskeyle geziyorlar.Hasta olmayan cocuk hep hasta burun akintisi hasta olmasa bile sapsari akiyor bu pis maskeler yuzunden alerji oldu cocuk.temiz hava alamiyorlar cocuklar
kckelf123 Meleekk yok vallahi hamileler yaşlılar riskli asla çıkarmam kalabalık yerde topluma girmem zaten
Sena_liya Meleekk cnm sanki bizim insanımız kurallara çok uyuyor kaldırsalar nolcak kendini bilen insan yada hasta olmak istemeyen insan takar… Kapalı alanlarda toplu tasimalarda ve okullarda hala yasak diye biliyorum… Açık alanlarda zaten takılmıyor bizim burda… Ne düşünüyorlar bilmiyorum ama sanırım bağışıklık kazanmak için mi yapıyorlar anlamadım..
Nasaearth kckelf123 kötü oldu şimdi millet orda burda gezip bebek görmeye gelcek kucaklamak isteyecek öpecek düşünmek bile istemiyorum
benimmdunyamm Nasaearth almam ki hayırdır maske kalktı diye vuris kalktı mı birde ben ağır atlatıyorum ciğerime indi hala çekiyorum
kckelf123 Nasaearth ayy tedbirimizi alalım kabul etmeyelim asla şimdi birine bişey desek kalktı maske dicekler bir sürü tantana
burcuacrr kckelf123 çok yanlış karar. Insanlarin vebaline giriyorlar.Ölen ölsün kalan sağlar bizimdir.
benimmdunyamm burcuacrr bizim millette mal olmasın bacım taksinlar bilinçsiz insanlar artık fır fır maksesiz gezer
Meleekk benimmdunyamm 😤😤😤😤eşim de duydu şimdi haberlerde. Ohhh maske takmıycaz artık dio 😤hıhı dedim takmazsın 😂tabi takacak. Hele takmasın 😂
burcuacrr benimmdunyamm bizim insanlarımız ne yazık ki öyle. Covid olmuş biri olarak diyorum bu çok çok yanlış bir karar. Resmen ölen ölsün diyorlar. Başka ülkeler de kalkmış diyorlar. Senin ülkendeki insanlarla başka ülkelerde ki bir değil. Bur da tedbirsizlik hat safhada.