Hmzm65 Doktorum benim için çok özel bir insan .ve ona çok özel birsey almak istiyorum ama ne alacagimi bilemiyorum fikir verirmisiniz bayan buarada
camellia Hmzm65 bizimde doktorumuz bize çok yardımcı oldu eşimle nirşeyler alıp götürelim diyorduk şurda durayım bende çocuk doktoru bizim ki
3mlek2bebkannesi Hmzm65 eşarp aldım canım doğumdan snra 40 kontrolünde güzel bişey almak istiyorum yine
Seymaben Hmzm65 doktorunuz genç ve bekarsa ceyizine koymasi icin ev esyasi alabilirsiniz battaniye yatak ortusu vs gibi instagramda bi doktor takip ediyorum ona oyle hediyeler geliyo mutlu oluyor gayet😅onun disinda cicek vs falanda olabilir
Hmzm65 Seymaben bekar deil orta yaşlı. Cicek alacam ama yanında hani ufak ozel bisi istiyorum acik saçlı
Seymaben Hmzm65 ay sey olabilir muayene odasindaki masasi icin isimli aksesuarlar oluyor onlardan yaptirabilirsiniz🤔
Alyabebekk Hmzm65 kişiye özel fincan olabilir, evliyse ikili takımlar var fincan. Bende böyle bse düşünüyorum bi sayfa buldum fiyatı da normal piyasaya göre ayarlayabilrsem ordan sipariş vereceğim 40 kontrolüne gittiğim de vereceğim.
burcuruli Hmzm65 ameliyatlara girerken başlarına taktıkları bone oluyor ya ondan alabilirsiniz ben ondan alacağım ☺️
Hakiko Hmzm65 isimli termos bardaklardan yaptırabilirsiniz ben kendi doktoruma onlardan yaptıracağım doğumda vermeyi düşünüyorum