anneoluyorum27 Kızlar rahimde incelmem olmuştu ve genital bölgemi temizlemem lazım her ay ağda yaptırırdım bekarken de öyle 1 ay geçti üzerinden ağda yaptırsam sıkıntı olur mu rahimde ıncelmeyi etkiliyor mu sizce doktorum erkek sormaya utandımm
Aysegul3418 anneoluyorum27 banada doktorum rahimde incelme var demisti canim neden oluyormus doktorunuz size bisey dedi mi agda da yaptir bence onunla bi alakasi olmaz heralde sonucta iceriye bi islem yapilmiyor
kucukcivcivim anneoluyorum27 rahimde derken rahim ağzında kısalmadan mı bahsediyorsunuz? Kaç mm olduğunu söyledi mi?
_mercimek16_ anneoluyorum27 tabikide agda yaptirabilirsin herkesin inceliyo sonucta sadece sana ozel birsey degil bu durum
anneoluyorum27 RabiaaaH ben başından beri yaptrıyordum rıskım var diye doktora sormaya utandım ge sormak zorunda kaldım uygun görmedi
anneoluyorum27 Aysegul3418 neden olduğunu bilmiyorum stres sıkıntı yapma yorma kendini ağır iş yapma demişti ağdayı da sormak zorunda kaldım malasef uygun görnedi
Elifbrtnn anneoluyorum27 uygun görmedi yazmışsınız demek ki yaptırmamanız gerek doktorun uygun görmediğini neden yaptırayım diye sorarsınız ki
anneoluyorum27 kucukcivcivim onu söylemedi sadece rahimde incelme var dedi ne anlama geldıgıni inanın bilmiyorum ilk gebelıgım pek anlamıyorum
kucukcivcivim anneoluyorum27 bu önemli bir mevzu, bence iyi bir doktora görünün. Bende de rahim ağzı kısalması vardı. Ağda yaptırdım son 2 aydır. Sıkıntım olmadı şükür. Ama dediğim gibi iyi bir doktora gidip sıkıntının tam olarak ne olduğunu öğrenin mutlaka. Ağda kısmını sonra düşünün :)
Extreme34 kucukcivcivim kısaltma bende de var canim,ağda yapabiliyor muyuz?Erken gelebilir dedi bebeği doktor.Tedbirli olayım diyorum.
kucukcivcivim Extreme34 benim çok değildi kısalma o yüzden sıkıntı olmadı. Ağdayı da ilk kez 28. haftada yaptım. Şimdi 32de yine yaptım. Bir şey diyip de vebalinize giremem yani sizin durumunuza bağlı. Doktorunuza sorun mutlaka