Duygudikicidkc Selam kızlar sizce göğüs pompasını ikinci el almak letgo veya dolap uygulamasından ne kadar hijyenik olur veya almak mantıklımıdır siz alırmısınız ?
Nazlimom Duygudikicidkc wee baby nin indirimde şuan arkadasım doğum yapti cok memnunmuş çekimi iyi diyo şimdi sipariş verdim 77tl☘️
Deletedmom_30 Duygudikicidkc bence goguss pompasi ozellikle elektrikli gogus pompasi cok lazim oluyor
Aysenur5 Duygudikicidkc bebeğim doğar doğmaz yogunbakima alınınca arkadaşımdan almak zorunda aldım. Açıkçası çok pahalı ben arkadaşımdan aldım ve 2.el sayıldı ama mecbur 🤷♀️
Duygudikicidkc Fulyaaa1 işte bende öle düşündüğümden karar veremedim sizlere danışmak istedim lazım olur olmaz okdr para vermekte istemedim
Fulyaaa1 Duygudikicidkc cünkü arkadaşımdan şahit oldum süt sağımı esnasında kanama olmuş sanırım. Ve hiç temizlenmeyecek biyerinde temizleyememişti bi türlü
AhlasbeyAnnesi Deletedmom_30 Canım seni hep takip ediyorum en son ikinciye hamileyim demistin kaç haftalık oldun cinsiyeti belli mi.merak ettimde biraz haskaha😂😂
Deletedmom_30 AhlasbeyAnnesi yok kuzum belli olmadi daaha 12 haftalik bir kac hafta sonra gidecegim😁♥️