Elfn Bu günlerimize şükürler olsun kızlar benim hikayem şöyle ki günüm dolmuştu 24 ağustos da kontrole gittiğimde açılma sancı vs olmadığı için eve geri gönderdi doktorum ama hastaneden geldiğimden beri hep bir sancım vardı saatler ilerledikçe iyice sıklaşmaya ve dayanılmaz olmaya başlamıştı gece 3 e kadar çektim en sonunda artık 5 dk 1 e düşünce hastaneye gittim sadece 1-2 cm açılmam vardı fakat günüm geçtiği için doktorum yatmam gerektiğini söyledi yatış verdi 6 gibi yatışım yapıldı ve az doz da suni sancı verildi ve sancılarım iyice artmıştı 6 dan 8:30 a kadar 3 cm açılmam oldu 9:30 gibi de daha 4 cm di sonra 10:18 geçe ebe geldi 8 cm açıklığa ulaştığımı doğumhaneye götürüp suyumu patlatacağını daha sonra da doğumun başlayacağını söyledi o an ağrı hatsafhada olsa da kavuşmaya az kalmanın verdiği mutluluk vardı doğumhanede doktorum bağırmadan ıkınmamı istedi bağırırsan ve kendini çekersen bebeği itemezsin aşağıya dedi ve doktorumun dediği gibi yaptım çenemi göğsüme dayayıp sessizce ıkındım 5-6 defa güçlü ıkınmada Yâsirim kucağımdaydı o an tüm ağrılarım gitti zaten çok zor ama bi o kadar da güzel bir duyguymuş gerçekten oğlumda bende iyiyiz onunla rahat ilgilenebiliyorum çok şükür uzun oldu kusura bakmayın,Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah ❤️🌸