elif_4804 Merhabalar . Hamilelikte covıd olan var mı ? Olduysanız nasıl bir yol izlediniz, tedavi yöntemi neydi? Zararı oldu mu ?
Fulyaaa1 elif_4804 15. Haftamda olmustum aşısızdım da bol bol su ve C vitamini tüketmelisin. Endişe ediyordum hep erken doğum olurmu bebeğim de gelişim geriliği olur mu diye ama cok şükür. 39 oldum hala gelmeye niyeti yok.
Mrvsln elif_4804 daha 7 haftalık hamileyim doktor randevum da karantinadaydim. Bugün 7. Günüm, ilaç tedavisi artık kimseye yokmuş zaten bol c vitamini, yemene dikkat et, istirahat ve zorda kalınca parol alabilirsin dedi doktor.
Sinem-123 elif_4804 20 haftalığız bizde yeni atlattık ben anlamadım bile pozitif olduğumu çok şükür hafif atlattım doktoruma sorduğumda ilaç takviyesi vermedi C vitamini al dedi ya da meyvelerden de bunu alabilirsin bol su iç dedi. Kendini strese sokma anne karnında korunuyorlarmış diye duydum bende yarına randevu aldım inşallah bişeyi yoktur bebeğimin normaldir
elif_4804 Mrvsln gecmış olsun . Bende parol aldım ama bilemiyorum endişeliyim . 31.nci haftsm korkutuyor beni
Mrvsln elif_4804 korkmayın bende başta çok endiselendim ancak ağrılar ve gribal durum artınca arada kullandım. Bugün bitti karantinam hala tam anlamıyla duzelemedim ilaç kullanamadigimdan. Çok geçmiş olsun size de