melekimm 16-5 gunluk hamileyim sırtustu uzannca nasl kıprdanyor ya yerim ne guzel bir duygu anne olmak 😍😘😂
Deletedmom434 melekimm biraz daha büyüsün uyuyamicaksın uykundan uyanacaksın annesi sonra ayaklarını bile görüceksin poposunuda dayıyacak 😍😍
Elif0791 melekimm canım çok güzel duygu 16+6 bende geceleri o hareketleri hissedince mutluluktan uyuyamıyorum
Lamia200 Bende 15+2 haftalık hamileyim☺️ Nasıl hissediliyor yani gas yada bebek hareketlerini nasıl ayıt edebilirim
melekimm Lamia200 gazdan cok farkli aslnda bunu gercekten hissetmeye baslaynca anlyo insan ayrt edebiliyomus bunu anlyorum yeni yeni 😍😍
kymkkymk2106 Lamia200 çok rahat anlıyıcksn emin ol😀 gazdan daha fenalar heryeri anlıosn nerde gezdğini faln çok tatlı bn gıdıklanıorm arada kahkaha attırıo bana minnoşm🤗
Lamia200 melekimm bende hissediyorum çok hafif ama senin gibi sırt üstü yatınca sanki bisey oynuyor karnımın icidi
Lamia200 kymkkymk2106 bide arada çok hızlı tık tık vuruyor karnımın icinde 2 saniyelik bir durum bebisim mi oluyor
melekimm Elif0791 bende bekliyorum ne zaman hateketlenicek diye hareketlerini hissetmek mutluluk veriyo 😍
Gunesozby Valla 29 haftaligm az önce bi tekme attı canım gerçekten çok yandı sonra kendi kendime guldum eşşek herif diye 🤣🤣🤣🤣 olurum ona büyüdükçe daha güçlü oluyo tekmeleri de sertleşyo😁😁
Lamia200 kymkkymk2106 15+2 haftalık hamileyim herzaman hissetmiyorum yemek yedikden sonra ya da tatlı bisey yersem çoğu zaman aksamları oluyor 2-3 saniyelik sanki birisi kapıya vuruyor gibi