Stuna Son 1 hafta. Kasıklarımda batma ve ağrı oluyor ve feci bel ağrısı. Ama göğüslerimde de çok dolgunlaşma oldu adet de olabilirim. Sizde durumlar nasıl??
Deletedmom_85 Stuna bat 9 🙏 bende belli belirsiz kasığıma ağrı gelip gidiyor. Göğüslerimin ucu da karardı gibi geliyor ama psikolojik olabilir yüzde doksan. Bilemiyorum sonucu ne 🤷♂️🥲 Bide kalçalarım ağrıyarak uyandım bu sabah sağ ve sol kalçam acayip acıyor
Elaelaa Kasık ve rahim ici agrisi oluyor bacaklara agri vuruyor belede ama gogus hassasiyeti ve lekelenme yok erken mi acaba🤷🏼♀️
Stuna Elaelaa valla ben ilk hamileliğimde erkenden hissetmiştim sivilcelenme çok olmuştu batma olmuştu aynen bu şekilde. Ama adet belirtilerine çok benziyor özellikle kasık ağrısı olunca kesin hamile değilim diyorum erken mi bilmiyorum ki bende🤷🏽♀️
Stuna Deletedmom_85 kararma çok sonra oluyor 30. Hafta gibi olmuştu bende ama tabi kişiden kişiye değişir. Ama kasığa ağrı gidip gelmesi bende de oluyor umutlanıyorum adetten biraz farklı gibi sanki. Bilmiyorum valla günler geçmek bilmiyor inşallah hamileyizdir🙏🏽
Deletedmom_85 Stuna inşallah benimki yüzde doksan psikolojik eminim 🤷♂️😫 ama umut var Allah büyük bakalım test yapmayı düşünüyor musun
Stuna Deletedmom_85 ilk hamileliğimde 5 gün kala test yapmıştım şu erken testlerden negatif çıkmıştı ama bunda 2 gün kala yine yapıcam bence silik falan çıkar gibi geliyor. Ama negatif çıkarsa üzülürüm diye de korkuyorum. Sen yapıcak mısın
mrvsrcn Bende de ara ara kasık ağrısı oluyor, hiç akıntım yok resmen kup kuruyum ve yüzüm aşırı sivilcelendi normalde adete bi iki gün kala bi tane çıkardı şimdi resmen ergenliğe geri döndüm 😂 sanırım iğne etkisi ovitrelle yapmıştım 🤷🏻♀️
Stuna mrvsrcn akıntı bende de olmuyor hiç olmadı ilkinde de ama sivilce bi gösterge olabilir hormonlardan ben öyle anlamıştım bi anda yüzümü basmıştı ama bunda yüzüm ay gibi daha da güzel oldu hatta bence adet olucam😂
mrvsrcn Stuna ikinci gebeliğiniz mi ? Vallahi önceki ay kendimi çok dinledim yok midem yok belim yok bilmem ne bu ay saldım kendimi hiç bi belirti yok bulamıyorum resmen 😂😂
Stuna mrvsrcn evet benim 2. oğlum var bir de 23 aylık😇 çoğu belirtimiz psikolojik oluyor ya bende öyle oluyorum sürekli aklım orda ay şöyle oldu kesin hamileyim ay böyle oldu adet olucam diye diye geçiyor😂 en güzeli rahat bırakmak ama yapamıyoruz çoğu zaman
mrvsrcn Stuna evet hele bi de çatlatma iğnesi yaptım bu sefer ilk defa gün geçmiyor bugun daha 7.gün 😂